114 tanker om “Diskusjonsfora frem til seriestart

 1. Sto et lite stykke i avisa i dag om atte Petter’n er 2 eller 3 valg i sildakongens rike neste år. da kan han like gjerne komme heim til dei som elskar han!!

 2. Kommer det noen flere spillere, er klar for en spiss og en keeper….. Ellers tror jeg det begynner å bli bra

 3. Jævlig dødt på denne fronten nå da?! Ingen som har noe spennende og fortelle? Hva med at noen fra klubben gir oss en aldri så liten teaser….

 4. Kan dere som er Strømmen patrioter prøve å selge et reklameskilt på stadion til deres arbeidsgivere?
  Kostnaden på en slik herlighet er i tråd med boten vi ble forelagt etter EIF kampen pr år + trykkekostnader ca kr 2500.
  La oss lage en sak av dette slik at vi som er Greyhounds kan vise klubben at vi virkelig bryr oss.
  Og penga vi får inn kan jo være et innkast til å skaffe hjem Pettern
  Hva syntes dere gamle RødGrå, kan vi klare 10-20 skilt

 5. Knugen: Her var det mye gode forslag. Knugen, kan du ikke sjekke ut hva prisen/minimumskvantum er på noe sånt? Vi tar gjerne distribusjons-/bestillings-/pushejobben på dette vi.

  Halvis: Du (eller markedsgruppa?)sitter tydeligvis med mye fakta. Kan ikke du (eller markedsgruppa) sende oss en mail på nøyaktige priser på de forskjellige reklameinntektskildene klubben har, eksempelvis på skilt, program og annet? Da kan vi pushe ut nøyaktige hva folk evt. får for pengene.

 6. God kveld Knugen, skal ta det opp med markedsgruppa, det finnes masse materiell og faste priser. Det er alltid behov for engasjerte folk. End of day er det jo inntektene som styrer satsinga

 7. KNUGEN: Kan man få skjerf med tekst på begge sider av skjerfet??
  STRØMMEN på en side og GREYHOUNDS på andre siden??
  Familien trenger nye skjerf.
  Hiver meg på en fellesbestilling når dette kommer. Må ha en over kontorpulten også. Tar 5 stk.
  GOD JUL TIL ALLE STRØMMEN PATRIOTER

 8. Han virket ikke overvettes interesert i høstsesongen akkurat, så han klarer vi sikkert å komme over.

 9. Samtykker med deg Jonna. Synes dette er veldig kjedelig. Risanger bidro absolutt under innværende sesong og vil definitivt bli savnet. Reiser du med sikkerhet til Elverum hadde det vært knallbra med et aldri så lite kampref. i denne kommentarspalten! Det vil nok mange evt. sette pris på. Ellers florerer det jo rykter om at Bent B. har signert for Lørenskog. Noen som kan bekrefte?

 10. Treningskampen mot Elverum 19. januar blir omberammet. Blir antagelig flyttet til en hverdag.

 11. Jah..det var de ja! hehe..er litt opptatt med både trenerjobb og egen trening..men jg skal selvfølgelig sjekke dette opp mer!

 12. ligger noe å lurer rett bak hjørnet..som kommer til å ha noe å si for klubbens utseende. så tror det lønner seg å vente litt!

 13. Gla’melding til alle Strømlinger som vanker på senteret og elsker fugla;
  Storsenteret sponser de elegante/eminente gule og svarte med hele 3 MIO. Så nå trenger senteret og PK Trøen hjelp av alle oss Strømlinger; Dere oppfordres til å la bilen stå hjemme når dere handler, slik at dere fastboende ikke på noen måte er til hinder når lillestrømlingene skal gjøre sine innkjøp.
  Så lurer sikkert alle sammen på hvor mye STRØMMEN storsenter sponser seniorfotballen på Strømmen med?

 14. Det er soleklart at PK Trøen,som jobber med Eidsvod T, ikke vil gi en divisjons kolega noen hjelpende hand. Trøen har sikkert like høy IQ som Hokstad og da er det bare å si god natt !

 15. Det hadde vært artig om redaktøren i Greyhounds (eller en annen resursperson) hadde sendt en forespørsel (i høflige ordelag vel å merke) til den godeste senterleder PK Trøen og gjort et lite intervju med han vedrørende temaet «Hvorfor Strømmens Storsenter velger å ikke sponse Strømmen’s seniorlag med så mye som en drue» Jeg må jo kunne anta at han har fått en (1) forespørsel eller to (2) vedrørende dette.
  Jeg vil tro at mail adressen hans ligger på denne linken; http://www.strommenstorsenter.no/?aid=9007

 16. Petter Larsen klar for Strømmen!!!!! 😀

  DEILIG!!!!!!

  Endelig kommer Petter`n hjem!!!!!!

 17. Dette er en knallsignering! Mitt håp for sesongen steg flere hakk med dette!!!!!

 18. I dag må dere alle som elsker denne klubben gå å kjøpe Dagbladet (fredag 7 mars). I sportsbilaget er har de en serie som heter mitt drømmelag. Kjente personer presenterer sitt drømmelag. Da behøver jeg ikke si mer Dette bør rammes inn !!!!!!!!!

 19. Og i «Spurveposten» Romerikes blad så er det STOR Overskrift på sportsidene..»Strømmen er overgangsvinneren» er jo ikke så rart det med de signeringene vi har fått….Ingen klubb på romerike kan matche det…ikke en gang svina fra sumpa…

  Petter Larsen vender ENDELIG hjem!!!!!!!

 20. Til de av dere som har planer om å fyre opp bluss, bomber og raketter på Østsiden. Bruk finlandshetter og drakta fra -88, da blir kravet vanskligere å rette.

 21. hva med å printe ut posteren med tur og henge den opp på forskjellige butikker på strømmen?

 22. God ide det med å henge opp posteren rundt om på Strømmen.. Det er jo ikke sikkert alle som har lyst til og være med i hele tatt er inne på sidene våres her..Litt markedsføring skader jo ikke.

 23. ikkesant! sånn som sponsorene til strømmen if..Peppes,strømmen sparebank,rema 1000 er noen av forslagene…kunne jo sett om detta ga noe utslag!

 24. Ja også på Strømmen stasjon og på togstasjonen i sumpmyra som vår herre av en eller annen merkelig grunn valgte å spare, på tross av NSB personellets gode forsøk med drivstoff-toget for noen år tilbake.
  Roser til NSB for utvist vilje til å gjøre noe med uhumskheten.

 25. Gode ideèr og innspill ! Har vært oppe, og ja, det må vi kunne fixe. Ligger jo samtidig sånn til på weben at den er til å skrive ut. Kan alle ta litt ansvar, skrive ut et ex eller to og henge den opp egnede steder? Foruten at det står om turen på denne siden vil mail gå ut til rundt 250 mailadresser i løpet av kort tid også. Likevel, jo mer som pushes, snakkes og markedsføres jo bedre. Informasjonen kan ikke bli for liten. Klarer vi full buss?

 26. Er det sånn og skjønne at klubben har byttet ut sine vakre Hummel-drakter til fordel for Adidas? Hvis så er tilfelle bør vel de som måtte ønske det få mulighetene til å skaffe seg en ny drakt. Noen som kan sette oss på sporet, slik at vi kan informere våre lesere om hvor og når denne er tilgjengelig?

 27. Må samtidig få takke Engam for tipset om Dagbladet fredag. Fikk lov å rote i kiosken`s returbunke og fant 1 ex av nevnte avis. Det var det verdt! Så takk!

Legg inn en kommentar