GHB – Greyhounds TV

Strømmen Greyhounds har som enhver supporterklubb med respekt for seg selv egen tv-kanal. Det er jo en selvfølge at folk fra hele kloden kan følge Strømmen Idrettsforening fra godstolen.

 

Klikk her for å komme til Greyhounds TV.

.

Kanalen markedsføres under navnet Greyhounds HD Broadcasting, forkortet GHB. Det er fortsatt en del upløyd mark når det gjelder GHB, men legger man godviljen til .

Når du klikker deg videre vil du se at GHB er tilgjengelig via YouTube. Nei, ikke den tuben du pleier å klikke deg inn på, vår tube er bedre.

De forskjellige innslagene og opptakene er sortert i forskjellige kategorier. I menyen til høyre ligger det spillelister hvor betegnelsen på de forskjellige kategoriene er spesifisert med blå tekst.

Du kan klikke deg videre til Greyhounds HD Broadcasting her, fra snarveien i høyremenyen eller du kan gå direkte inn på en bestemt kategori/spilliste ved å klikke på lenkene under bildet. GHB ble tidligere oppdatert ukentlig, nå har vi dessverre gått på en smell og kanalen oppdateres i praksis ikke.

Klikk her for høydepunkter sesongene 2013 og 2012 (side med eksterne lenker)

.

.

Kategorier / Spillelister

Sesongen 2011 – høydepunkter. Skåringer og høydepunkter fra Strømmens kamper i  Adeccoligaen 2011 + annet småsnacks.

Sesongen 2010 – høydepunkter. Skåringer og høydepunkter fra Strømmens kamper i  Adeccoligaen 2010 + annet fra samme sesong.

Sesongen 2009 – høydepunkter. Tilsvarende fra fjorårets opprykkssesong.

På tribunen – Strømmenrelatert. Opptak fra tribunestemningen på noen av kampene. Her ligger også vår offisielle skrytevideo og glimt fra opprykksfesten i 2009.

Tidsfordriv. Diverse innslag, bl.a et radiointervju med en ikke ukjent trener fra Romerike.

Gamle dager. Eldre opptak, bl.a fra serieåpningen i 1986 og Norge-Italia fra 1938.

Sesongen 2008 – høydepunkter. Strømmen var i praksis klare for nedrykk i august men klarte på en mirakuløs måte å berge plassen i den siste og avgjørende kampen på Nadderud.

Sesongen 2007 – høydepunkter.

Tribunekultur – ikke Strømmenrelatert. Fra andre tribuner etc rundt om i verden.

 

Share

Legg inn en kommentar