SG gir deg gratis sticker!

sticker.bmp

Gamle saker er gode som nye! Tilbudet står fortsatt ved lag folkens!

Trafikken er blitt forurenset. Vi snakker ikke om eksos, svevestøv eller hva det måtte være. Nei, trafikken har alvorligere problemer enn som så. Kjører du litt rundt kan du ikke unngå å legge merke til et ekkelt, ufyselig, gult og svart, lite og rundt klistremerke på mang en bil. Trafikken er rett og slett forurenset av biler stappet med klistremerker av LSK-logoer. Dette ønsker vi å gjøre noe med. SG har derfor reservert et større parti av Strømmen IF`s vakre logo som DU kan klistre på bakruta. Vi ønsker å ta tilbake veiene og synliggjøre den beste klubben. Trykk her, skriv inn ditt navn og adresse og vi sender deg en (eller flere) sticker helt gratis! Det nærmer seg tross alt jul!

Et tips:
En strømling setter merket på høyre side av bakruta fordi vi alltid ligger i venstre fil. På denne måten syntes merket best når vi freser forbi. (Lillestrømlinger har det naturlig nok på venstre side). Med merket på bilen forstår også alle med LSK-logo hvorfor du ga de finger`n da du kjørte forbi.

Share

7 tanker om “SG gir deg gratis sticker!

 1. Jeg antar at det bør bli en folkesport på Strømmen «homeland of den eneste fotballklubben på romerike» å klebe disse forseggjorte elegante merkene over alle de stygge gule klistrelappene som det henvises til i artikelen.
  Send meg 500 stk er dere snille

 2. Tro du meg når jeg sier at tanken har slått meg. Foreløpig må vi prioritere de med «mer hederlige» tanker. Når de har fått sitt skal du få resten Halvis. Kan jo kjøre denne øvelsen i kombinasjon med «Drita På Strømmen IV». Jeg blir uansett med og hjelper til + som fotograf….

 3. Første runde av stickers er nå sendt ut (og mottatt formoder jeg). Det er fortsatt noen få igjen. Sleng inn din bestilling nå, før Halvis og jeg går amok i parkeringshuset på Lillestrøm Torv….

 4. Det er en luring som har et lite rundt merke av unevnelig type bak på bilen sin OG parkerer slik til at jeg ser det hver gang jeg kjører ut fra stadion. Er ikke det et tegn på lav moral samt dårlig oppførsel?

 5. Det er på grensa til sjikane, lurer på om det er mulig anmelde ham.
  Det må da finnes en lov, som kan hidre slike «folk» får terrorisere oss mennesker med slikegrufulle merker. SKAMME seg

 6. Vil gratulerer dere med seieren over Kisa, med signeringen av Nordnes, og tabelltoppen mens den varte.

  Når alt kommer til alt så er dere vel enig i at FKTs seier mot Enga gjør at det blir spenning i kampene fremover også. Hadde vært kjempeartig om både dere og oss skulle gjøre det bra fremover slik at det blir en slags «seriefinale» når vi møtes hos dere.

  Lykke til i kampene fremover. Ser frem til å møte dere på deres stadion.

 7. Dette tilbudet blir enda bedre hvis du får svarfunksjonen til å fungere. Send ti stk til Gørvellalleen 4, 6413 Molde. Merk konvolutten «takk for sist»

Legg inn en kommentar