Klebrig: Togtur til serieåpning

OBS! Tog

Årets serieåpning for Strømmen Idrettsforening finner sted i Fredrikstad, nærmere bestemt på Østsiden Idrettsplass. Motstander er Drillos gamle klubb, den ærverdige arbeiderklubben Østsiden IL. Avspark er kl 16:00.

Avreise kl 11:28 fra Strømmen Stasjon

Dessverre klarte vi ikke å skaffe nok busser til alle de påmeldte på bussturen. Derfor har vi chartret et tog som går fra Strømmen Stasjon klokka 11:28. Vi må via hovedstaden og for de som ønsker å reise derfra går toget 12:00 fra Oslo S. Ankomst Fredrikstad er 13:07, med andre ord tid til pub. Det er drøyt to kilometer fra stasjonen til banen. Strekningen Strømmen – Fredrikstad koster kr 202. Returreisen har avgang 19:36, men her er det nok uproblematisk å få gratis haik tilbake til Strømmen.

Share

18 tanker om “Klebrig: Togtur til serieåpning

 1. Her er det bare å melde seg på folkens! Ikke drøy det ut til siste liten. Tenk på de som legger «hodet/penga» på blokka for å få dette gjennomført… Skal vi si det så enkelt at de første tjue påmeldte får gratis inngang?

 2. Tror å håper at vi skal få tromma sammen en skikkelig gjeng denne gangen.. Meldte på to herfra i stad..Vet noen om det er dass på bussen..????

 3. Blir sikkert Sporveiens Turbusser – der er det dass! Fredrikstad går på halvannen time, vi legger opp til ett stopp for de nødige utover vanlig dassbesøk..

 4. Høres bra ut .. Har hengt opp plakater med kamp info på Spar i blystadlia samt Prix på Løvenstad,Så får vi se

 5. Kan dessverre ikke være med på denne turen, da jeg må prioritere synkronsvømming for menn i skjetten svømmehall………

 6. Ikke spre dårlige vibber Beinern….Du klarer aldri å holde deg unna en bortekamp med stappa buss!

 7. Ikke prøv å lokke Beinern bort fra synkronsvømmelauget for å dra på en usunn tur hvor det skal nytes alkohol og god fotball.
  Det syntes jeg er skikkelig dårlig gjort, det går rykter om at han har gode muligheter ti å komme på landslaget.

 8. Tanken på Boner’n i Speedo får meg til å ville gå All-in, All-out, All-In, All-out – all night long….

  Jeg trur jeg må til skjetten svømmehall selv den helgen….

 9. Det er beskjedent med påmeldinger så langt, faktisk har vi ikke kommet opp i et tosifret antall ennå. Det er nå sendt ut ca 200 e-poster til potensielle deltagere.

  OBS: Da Ventelo har slitt litt med serverne sine i det siste er det fint om de som ev har meldt seg på pr e-post til norrona(att)greyhoundsweb.no kan gjøre det en gang til.

 10. Kanskje ikke så rart om det er kommet få påmeldinger når den mest natrulige kanalen for å melde seg på ikke har funket….? Bare lurer….

 11. Nja, det er ikke helt slik å forstå, det er en liten mulighet for at en eller flere e-poster kan ha forsvunnet eller er forsinket. Har mottatt mange og savner ingen, bortsett fra eventuelle påmeldinger da…

 12. Alle som vil at det skal bli busstur til serieåpninga bør vise det ved å melde seg på nå. I løpet av helga blir det tatt diverse ringerunder etc, men hvis alle skal vente med å melde seg på til dem har blitt purra to ganger blir det vanskelig. Vi trenger to påmeldinger til for å komme opp i et tosifret antall…

Legg inn en kommentar