Best of

Er kun det beste godt nok for deg? Da kan du fortsette å lese – eller bare klikke her med en gang.

Greyhoundsweb har siden starten på slutten av 2006 spydd ut en mengde usakligheter, hastverksarbeid og annen dritt. Det samme kan sies om fanzina Grå Stær som ble utgitt fra 1992 til 1994. Men noe bra må vi jo ha produsert sa vi til oss selv under vår faste halvårsevaluering. Etter noen dype dykk i både arkivet og vinflaskene en lørdagskveld ble vi smått sjokkert over alle kvalitetsartiklene vi fant. Til glede for nye og gamle lesere har vi nå samlet det feteste av det fete i et eget arkiv.

.

I det fete arkivet finner du innholdsrike og saklige blogger om ting som klubblisensen, sesongoppsummeringer og solide før kampen presentasjoner. Har du mer sans for mindre mindre gjennomtenkte usakligheter klarer vi nok å tilfredsstille dine behov også. Vi nevner i så måte vårt eksklusive intervju med Loffen og en videoproduksjon med samme loff i hovedrollen. For de som fortsatt tenner på banal russehumor og språklig avføring anbefaler vi bloggen hvor vi har skannet inn høydepunktene fra Grå Stær. Det beste av det verste fra dette mesterverket av en fanzine er nå endelig tilgjengelig på www (kommer ca 15. september).

De få gangene Greyhoundsweb har vært kilde for andre medier er det  stort sett Romerikes Blad som har sitert oss. Om det sier mest om oss eller om lokalavisen fra Kjeller lar vi være usagt. Da Skjettens opprykksfeiring i 2007 fikk forsiden + to helsider i RB leste Torvik om saken på www.greyhoundsweb.no. Før fjorårets cupkamp mot LSK hadde RB en innholdsrik forhåndsreportasje om forholdet mellom det to fotballstorhetene på Romerike og historikken fra klubbenes 34 foregående kamper mot hverandre. Om ikke annet var det tydelig for avisens lesere at dette var noe tykkfalne Svesengen hadde brukt mye tid på å skrive. Men akkurat det er vi i denne hobbyredaksjonen ikke fullt så sikre på. Klipp og lim fra Greyhoundsweb er ikke spesielt tidkrevende. Resten av det beste og verste fra oss enkle sjeler i greyhoundsredaksjonen leser du deg til på egenhånd. Klikk på linken under og vips så er du i himmelriket.

.

Klikk her for arkivet med det festeste fra Greyhoundsweb.

Klikk her for vår republisering av den legendariske Strømmenfanzina Grå Stær (kommer ca 1. oktober)

.

Link til «Det feteste fra Greyhoundsweb»

Share

Legg inn en kommentar