Om Greyhounds

Om Strømmen Greyhounds
En uavhengig supporterklubb for Strømmen IF. Strømmen Greyhounds ble dratt i gang vinteren 1993. Da som nå var formålet å støtte laget fra tribuneplass og på annen måte være en positiv ressurs for klubben. I gode gamle dager ga vi ut egen fanzine. Grå Stær kom ut i fire eksemplarer første halvdel av nittitallet. Etter tjue år som uformell tribunegruppering var det i januar 2013 enighet om at det var på tide med en «ordentlig» supporterklubb. På stiftelsesmøtet 9. januar ble Strømmen Greyhounds organisert som en medlemsbasert frivillig forening med egne vedtekter og et valgt styre. I følge § 1 (formål) i vedtektene skal Strømmen Greyhounds « …støtte fotballen i Strømmen Idrettsforening samt legge til rette og jobbe aktivt for den stemningsskapende delen av tilskuerne på Strømmen Stadion. Strømmen Greyhounds er uavhengig av Strømmen IF og upolitisk

Vi legger til rette for god stemning på tribunen med fast samlingssted før kampene (Rockwood Pub, Strømsveien 85), flagg på tribunen og turer til bortekamper som viktigste gjøremål. Hvor godt resultatet blir er opp til hver enkelt av dere som går på kampene. Velger du å bidra blir det bedre trøkk på tribunen.

Vår nye logo er noe mer familievennlig enn den gamle.

 

sg infoStrømmen Greyhounds er registrert i Brønnøysund (enhetsregisteret) med organisasjonsnummer 912784878. Du kan kontakte oss på e-post post@greyhoundsweb.no eller papirpost til Strømmen Greyhounds, Strømsveien 16B, 2010 Strømmen. Vårt kontonummer i Strømmen Sparebank er 13102686726

 

Om nettsiden Greyhoundsweb
Etablert i november 2006. Strømmen rykket da opp i 2. divisjon etter flere sesonger i fotballens virkelige bakgård. Greyhoundsweb fungerer som et talerør og informasjonskanal for klubbens sympatisører og supportere. Selvfølgelig finner du oss også på Facebook og Twitter.

 

Redaksjonell frihet
Alle innlegg er signerte og står for forfatters regning. Synspunktene som formidles representerer forfatteren, ikke Strømmen Greyhounds eller Strømmen IF. Unntak er innlegg signert Greyhoundsweb. Redaktør med begrenset ansvar er Gudfar. Vi kan ikke love at Vær Varsom Plakaten etterleves til punkt og prikke, men vanlig folkeskikk kan forventes. Velger du å bidra med kommentarer eller i diskusjonsforumet håper vi du opptrer tilsvarende.

Ovennevnte gjelder også Facebook, Twitter og eventuelle andre steder vi sprer vår visdom.

Redaksjonen kan kontaktes pr e-post post@greyhoundsweb.no

 

Forøvrig
Publiseringsløsningen som benyttes heter WordPress, utvidet med enkelte tillegg. Blix Theme av Sebastian Schmieg er brukt som utgangspunkt og gitt en stil som kler Strømmen Greyhounds.

Fotografier og illustrasjoner som er benyttet er dels egenprodusert og dels hentet fra ulike kilder. Vi etterstreber å oppgi kilde for materiell som ikke er egenprodusert. Har vi brukt noe som er ditt uten å angi kilde blir det rettet hvis du tar kontakt.

Bildene som benyttes i toppbanneret er tribunebilder fra Strømmen IFs kamper.

 

Siter oss gjerne!
Alt innhold på dette nettstedet kan brukes fritt så sant du oppgir www.greyhoundsweb.no som referanse. Alt innhold er publisert i henhold til Creative Commons lisens.

.

Share

4 tanker om “Om Greyhounds

  1. Det er forskjellig i fra person til person. Men de er lettere å like enn andre lag i tippeligaen, spør du meg. 🙂

  2. Jeg tror nok mange har VIF som «sitt» lag i Tippeligaen. Det er det nærmeste laget, foruten LSK, og har samme hobby, hatet til LSK. Da Strømmen fostret opp toppspillere og ikke selv klarte å etablere seg i toppdivisjonen gikk mange av våre spillere til VIF. I en periode på 90-tallet besto halve Vålenga, fra ledelse til spillere, av folk med fortid hos oss. Da var det nok enkelt for mange å få sympatier med gjengen fra Etterstad. Dette har så holdt i seg. For mange er det en ekstra fornøyelse å sympatisere med erkefienden til folka fra myra.

    Dette er nok en generell holdning, men det finnes definitivt folk med sympatier helt andre veier også. Håper det var svar godt nok.

    Selv ser jeg først og fremst Strømmen Foppal. Vålenga er så laget hvis jeg skulle se Tippeliga. I hockey foretrekker Lørenskog, men titter gjerne på Vålenga når det «drar» seg til.

  3. i tippeligaen er det vif som teller.Er jo en viss link mellom vif å strømmen.. kan vell faktisk trekke det så langt å si at de kan vell takke sif mye av karieren til vif oppigjenom tidene

Legg inn en kommentar