Mye positivt, men likevel tap

skeidoksesmall.bmpStrømmen tapte 2-0 for Skeid onsdag. Kampen ble spilt på Nordre Åsen. De grå (blå) hang godt med laget som skal spille i Addeccoligaen i år. Til pause var resultatet 0-0. «Oksene fra Torshov» putta derimot 2 ganger etter pause. 1-0 kom på et straffespark flere objektive (?) strømlinger mente var billig. 2-0 kom på innlegg hvor det var total markeringssvikt fra strømlingene. Det nærmeste Strømmen kom scoring var da Gezim satte et skudd i stanga, hvorpå også returen ble skuslet bort.

Vi tar med oss at det ser ut som gutta har tempoet inne. Kampen var stort sett jevnspilt, selv om Skeid i en kort periode i begge omganger fikk styre mer enn vi kan ønske. Postivt er det også at det skapes mye på Strømmen sin venstreside, mye fordi Nasser er så offensiv i tankegangen.

Flere spillere som bør være aktuelle for en start-11`er spilte ikke i dag. Debesay, Risanger, Stolc-gutta, Krogsgård og Ulekleiv er blant gutta som ble hentet inn for å løfte oss. Ingen av disse figurerte i dagens mannskap. Vi synes dette ser positivt ut!

PS: Var det Ulekleiv som ble observert i en svart treningsbukse med åkrene mek. reklame? I så fall håper vi det var siste gang vi så den malebuksa.

Share

5 tanker om “Mye positivt, men likevel tap

  1. Bare så det er sagt; Skeids lag besto av «reservene» til de som skal starte Adeccoliganen + 3 junior elite spillere.

  2. Hei!
    Har nettopp lest «Strømmens historie» del VII.
    Hvor kan jeg lese de foregående artiklene?

    PS. Veldig bra sider dere har.!!

Legg inn en kommentar