Alt du trenger å vite om julebordet

julebikkjeI morgen lørdag er det julebord. Vi kjører som i fjor vorspiel på Duen pub fra klokka 15:30. Vi setter pris på om alle tar turen innom Duen (Strømsveien 80), dette av praktiske hensyn. Samlet avmarsj ti minutter før bordsetting.

For dere som ikke deltar på lørdagens julebord minner vi om at Rockwood åpner for alle klokka åtte (20:00). Så ta deg gjerne en tur innom og slå av en fotballprat i løpet av kvelden. Og glem for all del ikke årets første treningskamp, Strømmen-Elverum kl 13:00 på Strømmen Stadion. Klikk på les mer hvis du lurer på bagatellmessige ting som anbefalt antrekk, prisen på akevitt og hvor mange sanger Kurt skal synge karaoke i løpet av kvelden.

Mer om julebordet:

Bordsetting på Rockwood Pub kl 17:00. Før det møtes vi som sagt for minst en halvliter på Duen pub. Puben ligger i Strømsveien 80, heter nå Relax og er fortsatt Romerikes bruneste. Fint om alle kan være der senest 16:40. Er det fullstendig umulig ber vi deg om å komme relativt presist til bordsettingen kl 17:00 på Rockwood. Vi bør helst ha spist ferdig og drukket opp konjakken når allmennheten slipper inn kl 20:00.

Minner om at de få som ikke har forhåndsbetalt maten må gjøre det på Duen. Pris kr 250.- pr snute. Da får du juletallerken med valgfri drikke, dessert og kaffe. Øvrig drikke kjøpes i baren. Halvliteren koster kr … husker ikke men tror det er kr 64 og akevitten koster kr 72. Som noen av dere kanskje vet finnes konjakk i flere prisklasser og en brukbar kalvados kosta 109 spenn i fjor. Gjør for øvrig oppmerksom på at puben, i motsetning til hva enkelte kanskje tror, har et meget godt utvalg av drikkevarer. Personlig anbefaler jeg Colorado Bulldog og Snåsa, sistnevnte servert fra den store plastdunken i hylla til høyre for baren.

Antrekk er pent, men ikke nødvendigvis for pent. For å sitere Gudfar i forkant av fjorårets julebord ”… folk må gjerne finne frem dress og slips men det skal faen ikke jeg. Skjorte og jeans er pent det også”. Undertegnede stiller selvfølgelig i dress og slips. Julebord uten dress er som en skomaker uten lest. Og forresten; skjorte og jeans – olabukse på norsk – er ikke pent.

Utover maten samt loddsalg med fantastiske premier har vi ikke noe spesielt program i løpet av kvelden. Vi setter som vanlig pris på normal oppførsel, legger dog til at det aksepteres en del innenfor denne «normalen». Demontering av pubens inventar eller dekorasjoner aksepteres dog ikke.

Vel møtt – detta blir bra!

 

Share

Legg inn en kommentar