Omorganisering av Strømmen Greyhounds

stiftlsemte sgSnaut tretti personer og ei bikkje tok turen til onsdagens stiftelsesmøte i supporterklubben. Ja du leste riktig, nå er vi en supporterklubb.

Les mer om vår nye orgasisasjonsmodell i artikkelen.

Klikk her for melde deg inn i Strømmen Greyhounds

Da var vår tid som uformell og løst sammensatt  tribunegruppering ved veis ende. Vi starta med fanzine, pub- og tribuneaktiviteter våren 1993, og om ikke alle har blitt like voksne på de årene var det i hvert fall enighet om at det etter 20 år var på tide med en «ordentlig» supporterklubb. Etter onsdagen er Strømmen Greyhounds organisert som en medlemsbasert frivillig forening med egne vedtekter og et valgt styre.

Klikk her for å melde deg inn i Strømmen Greyhounds.

Mer info – kortversjon: Vi kommer snart med mer av de formelle greiene som møtereferat, vedtatt lov (vedtekter) og signert stiftelsesdokument. I vedtektenes § 1 Formål står det: Strømmen Greyhounds har til formål å aktivt støtte fotballen i Strømmen Idrettsforening samt legge til rette og jobbe aktivt for den stemningsskapende delen av tilskuerne på Strømmen Stadion. Strømmen Greyhounds er helt uavhengig av Strømmen IF. Strømmen Greyhounds er upolitisk.

Stiftelsesmøtet ba styret om å vurdere div registreringer/innmeldinger, i første rekke Enhetsregistret og NSA (Norsk Supporter Allianse, paraplyorg for supporterklubbene). Styret, bestående av fem styremedlemmer, fikk videre fullmakt til å avgjøre ev innmeldinger etc.  De fem som pr dato hersker over 37 medlemmer i Strømmen Greyhounds er: Hans Christian Skøien, Robin Lein, Øyvind Aarnes, Stig Ottar Falk Birkeland og Patrick Nygren.

Supporterklubben organiseres med «undergrupper» som følges opp av styret, eks på grupper er Web og Tribune. Webgruppa vil forhåpentligvis revolusjonere greyhoundsweb og vårt engasjement i sosiale medier. Vi som har vært med siden starten synes egentlig det var best med fanzine. Tribunegruppa er delt i to med de selvforklarende navnene Flagg/tifo og Sang/stemning. Styret avgjør hvor mange og hvilke type grupper som etableres samt utpeker gruppelederne.

 

Klikk her for å melde deg inn i Strømmen Greyhounds.

 

Share

Legg inn en kommentar