Viktig info ang lørdagens julebord

Viktige beskjeder angående julebordet lørdag 10. februar – les hele artikkelen.

Dessverre viser det seg at nedbøren de siste ukene har tæret mer enn godt er på den 90 år gamle Meierigården i Strømsveien. Av den grunn har vi iverksatt Operation Dry Christmas Dinner og arrangerer julebordet på Strømmen stadion.

Julebordet er altså flyttet fra Rockwood til Klubbhuset på Strømmen stadion (Strømsveien 16 B – inngang fra baksiden).

 

Program for dagen;
16:30 Årsmøte Strømmen Greyhounds. Saksdokumenter her. Det går fint an å kombinere årsmøtet med et aldri så lite vorspiel, baren er åpen før møtet og i pausen.
17:45 Dørene åpnes på Strømmen stadion (klubbhuset).
18:30 Bordsetting

 

Kveldens toastmaster John Edvin vil lose oss trygt gjennom kvelden. Menyen består av tradisjonell juletallerken med ribbe, medisterkake, surkål og poteter. Til dessert serveres riskrem med bringebærsaus. En valgfri drikke (øl, vin el. mineralvann) til maten er inkludert i kuverten. Øvrige forfriskninger kjøpes i baren (kort eller kontant).

Dere som ikke deltar på julebordet kan gjerne ta en tur innom klubbhuset fra kl 20:30. Utover kvelden blir det lyd fra anlegget og som vanlig loddsalg med fantastiske premier. En overraskelse eller to kan vi også by på denne gangen.

Opplegget for kvelden blir altså som planlagt. Vi tar bare med oss puben og betjeningen opp til Strømmen stadion.

Antrekk er pent. Du slipper riktig nok inn uten dress og slips, men bare så vidt. De som har avtalt å gjøre opp for seg kontant ved oppmøte bes medbringe nøyaktig kr 330.

Klikk for Facebookarrangement

NB: Treningskamp lørdag Strømmen-Gjøvik/Lyn kl 12:00 på Strømmen stadion

Da snakkes vi!

Share

Legg inn en kommentar