Vi rykker aldri ned – Siste del

Det blir andredivisjonsfotball på Strømmen Stadion også neste sesong. Nivå tre i norsk fotball for andre sesongen på rad, sist gang var i 1997 og 1998.

Tydeligvis har ikke nervene helt sluppet taket i alle Strømlinger ennå, det er flere som fortsatt har tvangstanker om et mulig nedrykk ut i fra usannsynlige teorier. For dere kan det være greit å lese oppsummeringen under.

*Odd eller Start rykker helt sikkert ned fra Tippeligaen, dermed må reservelaget ned fra 2. til 3. div og dermed beholder beste 12. plass andredivisjonsstatusen.
*Beste 12. plass blir helt sikkert å finne i vår avdeling. Sjekk tabellene selv.
*Med våre 28 poeng kan vi dårligst bli nummer tolv.

Greit da, hvis LSK 2 tar igjen de 6 poengene og 35 plussmålene vi har i forsprang så kan drittsekka sende Romerikes Stolthet Strømmen IF ned i 3. divisjon. Selvpinerne får glede seg videre med den teorien.

Så vi må nok overlate teoriberegningene om hvor mange ”ledige” andredivisjonsplasser det blir neste år til andre klubber som trenger dem mer enn oss. Og de klubbene er det nok av. Til og med på den andre siden av elva har hjernekapasiteter som Frank Grønlund, Jan Åge Fjørtoft og Tom Nordli funnet ut at det er mulig å holde seg. Kanskje hadde det vært en ide å sjekke ut de mulighetene litt tidligere..? Nå ble det plutselig veldig viktig, for tre uker siden stilte dem med omtrent rent juniorlag fordi Nordlie skulle ha fotballtennis på treninga. Nok om det, regner med at det noen sympatiske klubber som også sjekker teorier for harde livet om dagen. La oss hjelpe dem litt på vei.

Teorier som kan frigjøre en plass i 2. divisjon sesongen 2008:
*Start rykker ned fra Tippeligaen.
*Sparta og Sarpsborg slår seg sammen.
*Økonomien i Groruddalen hindrer spill i 2. div (konkurs).
*Løv/Ham og Fyllingen slår seg sammen.
*Besteforeldrene til Uwe Rösler gjenoppstår og bomber Lillestrøm sønder og sammen.

Vurder sannsynlighetsgraden i de forskjellige teoriene selv. Det samme gjelder hvordan ”12’er tabellen” blir seende ut ved sesongslutt. Jeg gir faen…

Som en kuriositet til slutt kan det nevnes at vi møtte ikke mindre enn fem av årets seriemotstandere i de to forrige 2 divisjonssesongene på rad. Dog med litt velvilje. Gjøvik/Lyn og Kjelsås var to. Fredrikstad tre, men da var det Plankebyens A-lag. Årvoll (en tredjedel av Groruddalen BK) fire og Faaberg (halvparten av FF Lillehammer) fem. I tillegg er LSK 2, Sprint/Jeløy, Ski (storebror i Follo), Lørenskog og Drøbak/Frogn å finne i årets 2. divisjonsavdelinger.

Da er det bare å glede seg til neste sesong og kanskje historiens første serietriumf mot Skjetten Sportsklubb.

Share

4 tanker om “Vi rykker aldri ned – Siste del

  1. Om ikke noe av det andre skulle skje, så la oss folde våre hender i bønn for at forfedrene til den alltid så sprudlene Uwe står opp og ikler seg sitt bombefly èn siste gang, amen

  2. Kjære Knug, det var litt dårlig gjort å legge ut linken. Det brakte tankene tilbake til den gang jeg var lten og fikk det ganske så gode pålegget rødtopp på brødskiva av mamma. Etter seansen i sprederland angrer jeg på at jeg lot mamma smøre slikt griseri på loffskiva mi.

  3. håper vi klarer å lage SIKKELIG trøkk på tribunen på lørdag når dem
    forhåpentligvis knuser Trysil.. hadde jo hvert en fatig trøst etter en heller så dårlig sluttsesong

Legg inn en kommentar