Seriekamp – Korsvoll

Siste mulighet til å ta en borteseier i år blir på Korsvoll. Et slikt utfall vil sette en stopper for alle spekulasjoner – om og hvis og hva som skjer på nedrykksfronten.

Før den nest siste serierunden ser situasjonen ut som følger:

6 Pors Grenland 35-41 31
7 Korsvoll 49-49 30
8 Eidsvold TF 33-39 30
9 Ullensaker/Kisa 35-47 30
10 Sarpsborg 42-67 30
11 Strømmen 49-49 28
12 Odd Grenland 2 39-56 28
13 FF Lillehammer 37-62 21 ufarlige
14 Gjøvik-Lyn 28-64 16 ufarlige

Selv om vi fortsatt kan havne på 12. plass vil vi da ha så mange poeng at vi er nødt (skal bånnlag begynne å vinne 3 på rad i andre avd?) til å bli beste 12èr. Dette forutsetter at Odd (og/eller Start) rykker ned fra Tippeligaen. Da blir også 2. lagene deres tvangsnedflyttet og vips holder det med 12. plass. Nå er det slik at Sparta og Sarpsborg (som er i vår pulje) bare er en ekstra generalforsamling unna en sammenslåing. Når det er et faktum vil Sarpsborg lag i 2. divisjon bli borte…og vips holder nok en 12èr seg. Mye skal gå galt for oss nå.

Når det er sagt. Det morsomste er å gjøre dette på den ordentlige måten. Det betyr 3 poeng og passering av Korsvoll mfl. på tabellen, for deretter å slå et uinspirert og opprykksklart Nybergsund hjemme neste helg igjen. Dette er både å håpe og slett ikke urealistisk. Gutta kan spille med skuldrene langt mer senket nå – hjerte utenpå er som vanlig bare å forvente.

mapprovider.gif
Korsvoll er et brukbart hjemmelag, men har tapt 3 kamper på eget gress. Best fra denne sesongen huskes vel at de holdt Stabæk til ekstraomganger i cupen. Korsvoll ligger høyt oppe i byen, men det er ikke La Paz og luften er neppe særlig tynnere enn de 111 meterene over havet som Strømmen stasjon ligger på. Vi håper derfor så mange strømlinger som mulig tar bilen, bussen, sykkelen, toget, trikken eller evt. helikopteret for å støtte gutta i jakten på en borteseier.

Share

11 tanker om “Seriekamp – Korsvoll

  1. Undersøkende journalistikk er kjedelig. Men, det finnes vel et og annet lag i de andre avd. som kan ta 28 poeng, gjør det ikke? Og LSD – K unnskyld, er vel bare ett av de. Ingenting gleder meg mer hvis jeg tar feil. Når det er sagt – JEG også ser at muligheten er liten.

  2. Jeg gjentar – undersøkende journalistikk er kjedelig. Her må vi regne med at det meste er ca. og mer eller mindre nesten sant..

  3. Men Gudfar, her er det viktig at ALLE fakta kommer på bordet og ikke noe «ca og nesten»
    Vi MÅ få klarhet i hvor mange meter Strømmen er over havet !

  4. Alle vet vel at Strømmen Stadion ligger 165 meter over havet. Spørsmålet var Strømmen Stasjon. Tror ikke lufta er like tynn på stasjonen, tipper et sted mellom 155 og 160 meter over havet.

Legg inn en kommentar