Uavgjort mot Skeid

skeidlogon_120Strømmen spilte fredag kveld uavgjort 1-1 mot Skeid.

Førsteomgangen var en relativt jevn affære. Foruten en virkelig stor Strømmen-sjanse var det heller lite som skjedde foran målene. Begge keeperene, Emil i vårt tilfelle, hadde god kontroll inne i sine respektive felt. Resultatet etter 45 spilte minutter var derfor også 0-0.

Strømmen tok tak i kampen fra starten av andre omgang. Laget kom til mange innlegg og mange store sjanser. At de grå litt ut i omgangen tok ledelsen var derfor helt fortjent. Målet var vel strengt tatt ett selvmål, uten at undertegnede helt fikk sett foranledningen grunnet en viss kar som var ekstremt opptatt av å fortelle om Hotell Cesar og sønnen sin som hadde fått øredobb. Uten å nevne navn kan jeg fortelle at denne «vissen» har en forkjærlighet for rosa t-shirts på bortekampene….

Vel,  nok om det. Strømmen fortsatte å produsere sjanser og kunne og burde ha økt ledelsen. Så skjedde ikke. Istedet utlignet gutta fra Torshov (forøvrig hørtes det ut som de var fulle av trøndere?). En kort periode etter dette hevet bortlaget seg, uten at hverken de eller Strømmen scoret noe mer. Alt i alt en god kamp av de grå  – som hadde fortjent seieren. Ting ser bra ut, med tanke på at vi har flere spillere i bakhånd.

Spennende var det også å se Christer Jensen ikle seg den grå drakta. Dette er en G19-landslagspiller fra Vålenga som muligens blir grå på permanent basis. At det er fotball i gutten var det ikke vanskelig å se. Han kom seg mye rundt på kanten, slo innlegg og skapte trøbbel for Addecco-backene.

SIF startet med dette laget:  Waters – Krogsgård – Nås – Olsen – Melbye – Castilla – Hansen – Rygg – Jensen – Jakirovic – Haugstad.