En lidelse tar slutt

lsk-alternativ-logo-2

Fra purke til svin?

Så er det klart. Team Strømmen blir til LSK, neste sesong. Med det slutter også lidelsen hvor vi hver uke har måttet leve med ordene Strømmen, og LSK-hallen,  i en og samme setning i mediene. Takk!

Siden Team Strømmen valgte å forlate Strømmen Stadion til fordel for LSK-hallen har denne sportslige voldtekten under særdeles skjerpende  omstendigheter, for det er det det blir, vært under oppseiling lenge. Når det nå blir ett faktum føles det bare som en befrielse sånn jeg ser det. At vårt kjære navn har blitt trukket så til de grader ned i søla som det er gjort det siste året er ikke annet enn en skam. Ett navnbytte burde vært gjort FØR man valgte å flytte på seg.

De siste resultatene tyder også på at laget passer bedre under paraplyen til Svina fra den myggbefengte myra selv Skaperen ønsker under vann. Synd det ikke blir før om ett år.

Share

2 tanker om “En lidelse tar slutt

  1. En stor takk til lederne i team Strømmen som omsider har fått ut fingeren og innsett at Strømmen’s lag ALDRI har hjemmebane i sumplandet og endrer navnet til noe mere passende. Hva nå det enn blir.

Legg inn en kommentar