Thomas Berntsen ny trener

Det ble i dag klart at Thomas Berntsen blir Strømmen`s nye trener. Berntsen er flasket opp i Strømmen og var en markant spiller under Strømmen sin dominans i juniorfotballen på 80- og 90-tallet.
Etter at han forlot Strømmen spilte han for blant andre Vålenga, LSK og østerriske Bregenz.

Som trener har Berntsen hatt stor suksess – først i Lørenskog, deretter i Kongsvinger hvor han i fjorårssesongen overraskende førte laget fra de dype skoger helt opp i opprykkskampen til Tippeligaen. Etter en elendig start på årets sesong måtte han gå fra sin stilling på Gjemselunden (uten at det ser ut til å hjelp for Kongsvinger). Vi mener også å huske at Berntsen takket nei til stillingen som trener for Sogndal i sin tid.

At klubben nå har sikret seg en vaskeekte strømling, med ord på seg for å være blant landets mest lovende unge trenere må vi bare se på som positivt. Vi ønsker TB velkommen hjem og lykke til med å berge kontrakten til Romerikes stolthet.

Share

42 tanker om “Thomas Berntsen ny trener

 1. Dette er ikke en nødløsning men en solid forsterkning. Med det mener jeg at Strømmen har fått en trener med styrke i dette å få opp «spiriten» hos gutta. Håper nå at treningene vil bli av en slik karakter at vi får mer vinnervilje ute på banen under kampene. Temperament, temperament, temperament er hva jeg forventer nå. Skal prøve å få med meg noen treninger kommende uke. Dette blir uhyre interresant. Velkommen Thomas. Vis gutta hvor skapet står!!!

 2. Helt suverent! Thomas er mannen som kan ta oss videre det steget rydje ikke greide. All ære til kjetil for den jobben han har gjort, men tiden var inne for trenerskifte.

 3. Kanon med Thomas håper han klarer å redde Strømmen fra nedrykk.
  Sats på TB og Kai holt som trener neste sesong da blir vi et topp lag tror jeg. Men redd plassen først det blir viktig!!

 4. Det var det, vurderte litt frem og tilbake. Men siden han holder med Brann og hater LSK. Så er det greit….

 5. Magne er du klar for ett veddemål hvis Leeds vinner 3 divisjon 1 kasse carlsberg på deg hvis ikke 1 kasse på meg?

 6. Tangen. Prinsipper er noe man ikke kimser med. Selv hadde jeg foretrukket fastlege i Drammen kontra der nede. Køh har jeg aldri hørt om – før nå……

 7. Carlsberg er godt. Og du behøver ikke levere denne til meg før det gjenstår 3-4 kamper av sesongen. Jeg går for dette latterlige veddemålet.

 8. Berven er ålreit han, han er iflg rykter villig til å gjøre hjemmebesøk til gamle trofaste kunder dersom det vokser ostepopp ut av ryggene deres dersom de kommer for nærme den forbudte by.
  Ta opp dette med han ved neste anledning

 9. Hallo…???? Den dagen jeg fyller 50 er Strømmen tilbake i tipeligaen. Må m.a.o bli noen år i 2 og adecco først.

 10. Mandag kommer den første borteseier på år og dag får vi håpe. Skal vi prøve å sette litt farge på kampen med å stille mannssterke i Drammen? Bør vel være mulig å samle 30-40 personer til denne kampen. Nye spillere og ny trener og 3 viktige bortepoeng…hvem ønske rå være med å oppleve dette? Og alle flagg bør vi ha med oss. Hvor mange stiler med biler og hvem ønsker å være med?

 11. Fosterkningene ser meget bra ut 😎 både trener og spillere.
  Sammen med de vi har fra før har jeg nå stor tro på at vi nå skal få snudd skuta.
  Stå på gutta så skal vi tribuneslitera være med dere hele veien!

 12. Jeg drar til Drammen. Hvordan er litt uklart foreløpig, men utover søndagskvelden bør det vel være bestemt om det blir bil eller tog. Enig at vi bør kunne stille noen mann til denne kampen, mye nytt og spennende. Flere som skal dra?

 13. Får desverre ikke vært med,har trening selv!

  men hadde vært feiende flott med en 3 poenger!!

 14. Bra! Da er det to biler. Det betyr at +/- 10 stk har plass. Kjøring fra Strømmen Stadion 16.30? Er det et passe tidspunkt? Må regne med mer trafikk fra neste uke tror jeg. Flere som skal være med?

 15. Gudfar, du spiller match på mandag. Du har mer bruk for 60 minutter løping enn 90 minutter + biltur på ræva.

 16. Jeg er klar men kjører direkte fra Oslo kl.16. Til dere som skal reise kl1630: Det er full rush på mandag ettermiddag ut av by’n. Kommer til å gå veldig tregt i retning Sandvika-Høvik-Asker. Dere kan fort få problemer med å være på plass 1800. Skulle hatt med meg Loffen, men han sitter på med Steinar.

 17. Ser det. «Alle» jobber vel i byen så kanskje like greit at bilene går derfra. Vet ikke med Birdman jeg?

 18. Jeg sitter med fersk info vedr.laget på mandag. Alle de 4 nye spillerne starter etter hva jeg fanget opp i dag. Melby også etter skade. Går på kanten. Moi på andre kanten.

 19. Fattern og meg drar for å se første borteseier på 2 jævla år! RØD GRÅ. P.S. plass i bilen.

 20. Jeg kjører selv. Stikker innom stadion kl.16.30 om noen skal sitte på. Kjører som en tulling så jeg rekker det glatt Magne.

 21. Lurer på hvordan forholdet mellom Melby og Berntsen er etter at Berntsen spyttet Melby i ansiktet når Strømmen 2 møtte Lørenskog 2 i 4.div for et par år tilbake.

Legg inn en kommentar