Stille

Klokka var 16:48. Du hørte knappenåla traff betongen.

 

 Du hørte det fra Nybrua til Stadion, fra Kardemomme til Tærud. Over alt på Romerike.

 

Faen meg helt for jævlig. Verre enn når Elverum…

 

 

Faen meg helt for jævlig. Verre enn når Elverum slo oss i 2003 eller når Brumunddal gjorde det samma året etter. Eller når vi tapte mot Rosenborg etter ekstraomganger i 92. Livet passerte i revy. Når jeg prøvde å feste blikket mot himmelen dukket Joar Hoff og Erik Karlsen opp i skyene. Etter hvert ble det litt utydelig men det kan ikke ha vært andre enn Jan Tangen jeg så bak dem. Andre fra venstre på bakerste rad.

 

Hva vi kan gjøre med det? Lite. Ingenting. Men vi kan melde oss på turen til Nybergsund førstkommende søndag. Hvis vi vinner 3-0 og Asker taper 2-0 er alt som det skal være. Sånn rent bortsett fra at vaktene på Sundet Stadion umulig kan klare å stoppe alle som stormer banen. En pekefinger fra Dag Vestlund og tre tusen spenn i bot gjør ikke så mye da.

 

Mange mener mye om hvorfor vi er der vi er. Kunne skrevet mer om det Moses gjorde i Bibelen. Eller Mohammed i Koranen. Men det skal ligge dødt fram til 30.10.2011 14:45. Så kan du avreagere der og da. Eller helst litt senere. Hvis det mot all formodning er behov for det.

 

Vi rykker aldri ned.

 

 

Share

Legg inn en kommentar