Snart møter vi neandertalerne!

Det er artig å være vaskeekte strømling om dagen. Et lite tankeksperiment er ikke til å unngå. Vinner vi realt over Østsiden til helgen tar vi ledelsen i avdelingen. Da ligger vi på opprykk til Adeccoligaen. Samtidig rykker i år bare ett lag ned fra Tippeligaen. Men hva pokker gjør det så lenge det er burkanaria som ligger sist på tabellen – og dermed også er klare for Adeccoligaen? Vet jo at det er litt….tidlig i sesongen ennå, vi har jo ikke begynt ennå men… Jeg klarer liksom ikke å la være å tenke på hvordan gutta i sportsredaksjonen nede i Roseveien skal kunne følge opp alle sine historiske lavmålartikler da..

Snakker om Romerikes Blad, hvilket jo er lett hver gang man snakker om Lillestrøm, er en særdeles merkelig gjeng. Først gjør de alt i sin makt for å bygge opp både «byen» og «laget». Det mangler jo ikke på fortreffelighet hva noen av de angår – frem til nå plutselig. Nå har tydeligvis avisen fått en medarbeider eller to som ikke er fulle før, men etter deadline. Det har resultert i et klarsyn vi har ventet lenge på. Laget suger og folket er en gjeng drita neandertalere som banker løs på hverandre i tide og utide.

Nå har man lenge trodd at dette hadde sammenheng med skjenketider og det faktum at hele gjengen skal prøve å dytte all mulig junk-food i kjeften samtidig. Så har det altså vist seg at alle egentlig bare står og venter på bussene som skal ta de til klubbens bortekamper… Senest søndag viste de sitt sanne ansikt både i Sandvika, Bekkestua og på Nadderud. Alle stedene fortsatte de å spytte og banke løs på hverandre.

Vi i Greyhoundsweb driver sjelden (les aldri) med undersøkende journalistikk. Men i dette tilfellet har så heller aldri vært nødvendig. Vi har sett dette fenomenet igjenom flere år. Vi synes likevel det er gledelig at Romerikes Blad har fått et edrulig klarsyn i det siste.

Ennå mer gledelig er det at lederne i LSK vil, de virkelig vil, prøve å skape et bedre omdømme av klubben, som er en av de desidert mest mislikte i landet. Men det går bare ikke. Uansett hva de gjør så går det bare ikke. Men er det så rart? Ingen sier det bedre en Ivar Hoff; Det er noe grått!

Til helgen skal Romerikes virkelige stolthet ut – i Fredrikstad må du vite!

Share

Én tanke om “Snart møter vi neandertalerne!

  1. Har vel skjelden opplevd en bedere start på tippeligen. 2000 laget på en solid sisteplass. Jiiiiiihaaaaaaa

Legg inn en kommentar