Rykter & Fakts – del II

– Calle Gran er visst strekkskadet om dagen.
– Det ser ut som Jan Otto Mostue ikke blir spilleklar før til høsten p.g.a. problemer med ankelen sin, noe som er meget ubeleilig for Strømmen IF.
– Fredrik Gilbert har vært innom stadion et par, tre ganger etter at han la opp som spiller. Ryktene sier at han kanskje blir tilbudt en trenerjobb i junioravdelingen, men ingenting er avklart ennå.
– Strømmens juniorlag skal i følge ryktene være bra i år. Kampene deres er verdt å ta en titt på i løpet av sesongen. Her er det garantert flere kommende a-lagspillere om noen år.
– Epsen Olsen, tidligere juniorspiller i Strømmen IF, er utlånt fra Stabæk til Start. Ut sesongen 2008. Det var vel lurt, for a-lagsspill på Nadderud hadde det vel ikke blitt mye av tror jeg.
– Andreas Nielsen var også innom stadion på en a-lagstrening her om dagen. Ryktene rundt Nielsen sier at han skal spille for Strømmen 3 i år. Der spiller flere kjente fra før. B.l.a. Bjørnar Holte, Mads Granvold, Bingen Brothers og «Keeper» Karlsen for å nevne noen. Laget spiller i 7. div.
– Supportereffekter selges i stadionkiosken under seniorlagenes kamper.
– Uttalelsen til Team Strømmen`s Line Berntsen i R.B. 2.4.08: «Det hadde vært en genistrek å være under samme paraply som LSK-herrene». Sånt pissprat er lavmål. La dem spille i gult og svart også, så er vi i Strømmen definitivt ferdig med dem. Basta!
– Sviker med stor S, Tommy Sand, spiller i år for borettslaget ovenfor Sagdalen, etter noen år på Øvre Romerike.
– Inne i de nye Strømmengarderobene er det Strømmenemblemet på flisene på veggen. Det er kun en ting å si om det: Vakkert!
– På det nye klubbhuset er det også 3-4 nye leiligheter som skal leies ut. De ligger over garderobene.
– Er`e noen som veit hvor det er blitt`a Ronny Dølhi?
– «Stappmett» Nordlie fikk en dårlig start på sesongen etter 1-1 hjemme mot Polargjengen. I følge ryktene var det bare flaks at de fikk 1. poeng. Hærli, rundspilt av Stabæk i 2. serierunde og tap 4-2, samt 5 måsadotter arrestert. Det er lov å håpe på nedrykk.
– Hvor er`e blitt`a Svein Tore Flatås? «Svett`a» er`e lenge siden vi har sett inne på stadion.
– Tidligere Strømmenkeeper Truls Nomerstad er visstnok i Bjørklangen har vi hørt.
– Nå må Marius Folgerø se å komma innom stadion snart.
– Espen «OO» Pedersen, en gang i a-stallen i Strømmen (!!!) er vel fortsatt i Flisby`n regner vi med. Hvis han ikke er blitt proff da.
– Antidopingsjef i NFF, Anders Solheim, og Christen Seeberg, begge tidligere Strømmenspillere, er nå spillere i gamleklubben til juniorlagets trener Robert Rognerud, nemlig Grorud.
– Er Morten Svendsen i Bjørklangen fortsatt?
– Tidligere Strømmenspiller, Trond Hansen, spiller for Åkrene når han ikke er skadet. Noe han var mye i Strømmen. Denne gangen har Hansen røket korsbåndet i kne i følge ryktene.
– 40 000 i bot fikk Lillestrøm etter omfattende hærverk på stolene inne på vår landslagarena i fotball. Teitinger.
– NRK`s metrolog Arild Mentzoni er selvfølgelig Strømmen IF – supporter.
– Hvor faen skal Strømmensupporter`a varme opp før busstura til bortekampa i år?
– Irland`s statsminister, Bertie Ahern, har annonsert at han går av 6. mai i år. Juniorlaget`s oppmann, Paul Daly (ire selvfølgelig), skal visstnok være på vei over for å få skikk på Irland igjen. I følge Daly selv er han irsk mester i de fleste idrettsgrener (!!). Dermed har Strømmen en hooligan mindre.
– At Strømmen Storsenter sponser «måsadåtta» er vel heller ikke noe nytt desverre.
– Ryktene går at enkelte av gutta i a-stallen er «såret» over seniorreporter`s gjennomgang av årets spillere i a-lagsstallen. Da er det kun en ting å si tilbake: Bevis at du er god nok og at seniorreporter`n tok feil igjen, noe han ikke tror han gjorde. Den som lever får se.
– Forferdelig å se at så mange fra Strømmen kjører rundt med Lillestrømdrakter i bilene sine. Det værra innfløttere.
– Gjentar at Barrista er et greit sted å samles lørdag formiddag (rundt 12.00) for Strømmensupportere. God salat og bra 06 i glass. Vi ses der. (PS: Også ligger det sentralt midt i 2010.) Old Boysspiller`n Petter`n har visstnok en finger med i driften der har vi hørt. Seniorreporter`n har krabba seg opp dit flere lørdagsformidager, fyllesjuk som bare det og fått «medisinen sin», noe som har virket.
– På Smelteriet Pub, inne på Strømmen Storsenter, henger det et Lillestrømflagg over baren!! (At det går ann) Men det er plass til et Strømmenskjerf på veggen bak baren, ved siden av Barcelonaskjerfet. Noen bare henge opp et Strømmeskjerf der snarest slik at det går ann å værra der.
– Keeper Emil Waters er på bedringens vei etter ett meget stygt overtråkk på treningen for en tid tilbake.
– TV skal visstnok også i år sende noen kamper med Team Strømmen. Får håpe at Team Strømmen har bortekamper, slik at vi slipper å se laget`s nye hjemmearena «fjøshallen» ved Sørum Gård nede på myra.
– Den tidligere speaker`n på stadion gir seg ikke. Nå er`n visst en «slags» trener for laget til sønnen sin (yngres avd.). Kan nevnes at det laget har tilgode å vinne i år. Kan ikke noen si til`n at hans plass er og blir på tribunen.
– Den tidligere speaker`n gir seg faen ikke. Under a-laget`s treningskamp mot Lofoten nå nylig stod han å «menga» med Frank Grønlund!!! Er`n på vei til myra som speaker mon tro?
– Strømmenspillerne skal selvfølgelig spille med Adidassko i år. Noe enkelte spillere i a-stallen ikke har fått inn i hodet sitt.
– Ser at utestedet «Checkpoint» annonserer for trubaduraften om dagen. Webmaster Janis, vokalist i Going Ape skal vel også ha sin «trubaduraften» antar jeg. Kommer tilbake senere om tidspunktet og billettsalg til denne uforglemmelige aften. (Janis «unplugged»)
– Siste nytt om Musikkbukken: Stedet er visst død og begravet for godt. Desverre.
– Kan også nevne at seniorreporter`n har fått terningkast 6 for denne spalten av diverse strømlinger. (Er`e mulig? Burde hatt terningskast 0 isteden.)

Det var alt for denne gang, men det kommer mer senere.

Pump`en opp, putt`n inn,
kjør på med baller og alt du har
Heia Strømmen, Heia Strømmen
Det er der hvor kjempegutta bor

PPS: Undertegnede fikk kjeft av a-lag`s trener`n nå nylig fordi han skrek til spillerne under kampen mot Lofoten FK – fra speakerbua. (Å, auda) Det hører med til historien at det var ingen som hørte a-lags treneren rope i overnevnte match…

Hilsen Børchan

Share

12 tanker om “Rykter & Fakts – del II

  1. Svein Tore Flatås i Lørenskogs trenerapparat a? Har ihvertfal vært det. Bra lesning Borchan!

  2. Helt klart at rykter og fakts fenger folket. Jeg har sett treffene for de 3 første dagene på første artikkel. Den er lest av mer folk enn hva som kommer på seriekampene… Ikke gærn`t. Ære være Børschan – ære være nysgjerrigheten..:-)

  3. Børchan, jeg syntes ærlig talt at det er litt dårlig gjort av deg å rope til spillerne når de spiller kamp.
    Vi må akseptere at fotballspillere ikke liker å spille fra seg fotballen med en gang de får den. Fra min tid husker jeg godt at det var litt kjipt å gi fra seg ballen når jeg først hadde klart å få tak i den.

  4. Børchan: Til din info. Sist «mitt» lag vant en kamp var faktisk sist søndag. Ojda…..hele 4 dager siden jo ! Og en ting til: Ja. Jeg sto og pratet med kollega Grønlund under kampen mot Lofoten. Tilbud fra LSK har ikke kommet skriftlig. Som en av de største LSK-haterne på Strømmen vil jeg aldri si ja til dette. De får bruke den speakeren de har. Men det er alltid hyggelig å få tilbud.

Legg inn en kommentar