Skjettenspillerene pissa på Strømmen

pissere.bmpEn overskrift jeg aldri trodde jeg skulle skrive. Godt er det at det ikke skrives etter en kamp. Skjetten var, naturlig nok, høyt oppe lørdag, etter å ha rykket opp fra 3.div. Likevel, at borettslagfolket ikke kunne kose seg med de 4 bensinpumpene de har der oppe kom fram i all sin tydlighet utover lørdagskvelden. Mens strømmenfolket feiret serieavslutningen i klubbhuset kommer en buss (??) med Skjettenspillerene inn på Strømmen Stadion. Backrekka, eller hvem det nå var av lagets høyt intelektuelle spillere, valgte å gå ut på Strømmen`s vakre gress å pisse demonstrativt. Maken til mindreverdighetskomplekser skal man vel lete lenge etter?

Uansett, flere enn meg som håper vi havner i pulja til Skjetten neste år nå? Hvis så skjer skal vi her og nå love kampinnspektøren fra NFF at han ikke blir arbeidsledig når vi gjester borettslaget neste år! Vi lar det bli med det

Share

29 tanker om “Skjettenspillerene pissa på Strømmen

 1. Dette er det værste jeg har hørt. Fikk høre dette for en times tid siden. Vistnok var de også utenfor hjemmet til Kjetil Rydje og markerte seg. La oss håpe at dette kommer ut i media. Er det mulig at voksne folk kan gjøre noe så vanvittig barnslig som å gå inn på klubbhuset til Strømmen og markere sitt opprykk til 2 divisjon? Nå forventer jeg en helsides oppslag i RB hvor de legger seg helt flate alle mann og ber om unnskyldning. Vistnok var det trenere/ledere som også stilte opp på «stuntet». Fy å faen som jeg skal kose meg når «getto»-folka rykker ned igjen neste år. Og blir det seriekamp mellom oss og Borettslaget, så skal de 4 bensinpumpene dems brukes på klubbhuset de har. Da er det ikke lenger snakk om bluss. Da skal det utrykning til så det holder. Fy faen !!!!!

 2. Stakkars «mennesker» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Men, vi velger heller å pisse på dem på banen. Som takk for sist..

 3. jeg er helt målløs..dette beviser bare intelligensen til spillerne der oppe. helt utrolig..måtte de rykke ned og brenne langsomt til helvete…

 4. Hei alle strømmen fans!!

  Vi beklager på det sterkeste vår oppførsel på lørdag, det skulle ikke være noe vondt ment. Men dessverre var det noen som gikk over streken, og det beklager vi. Dere har mange fantastiske mennesker der oppe som tok dette veldig ryddig.
  Vi får gå med halen mellom beina en stund framover og legge oss helt flate.
  Vi viser bare at vi på mange områder fortsatt er i 3 divisjonen, og at vi har mye å lære av dere!!
  Håper dere kan tilgi oss ettethvert men skjønner at dere er forbanna, men igjen så kan vi bare beklage på det sterkeste.
  Men takk for at dere var så voksne mens vi var på klubbhuset deres, det står det respekt av, takk Per Nygren du er en hedersmann.

  Skjetten Leder!!

 5. Men hvor mindreverdighets komplekser har man da???
  Er det ikke mulig å glede seg over eget opprykk?
  Hva skulle de der å gjøre???

  Stakkars Skjetten spillere.
  Håper dere skjønner hvor jævlig dere har DRITI dere ut.

 6. Enig at dette var skivebom, men hva for vi gjort i etterkant?? Vi syns at dere er en flott klubb. Men hva kan vi gjøre nå ? Som Per sa på lørdag når vi ringte og beklaget. Gjort er gjort og spist er spist.
  Men vi gjorde dette som spøk!! Fordi vi har kamerater som spiller i Strømmen og at Kjetil Rydje har trent 50% av gutta. Men den urineringa var en håpløs handling fra en spiller. Og det tar vi avstand fra!!
  Så vi kan ikke si annet en beklager til dere og håper dere er litt eldre enn oss og godtar unnskyldningene fra oss. Visst dere har noe å si så kommer vi bort i kveld når A-laget trener. For å si unnskyld til dere.

 7. Selvfølgelig får vi gjort noe i etterkant!! Vi har da ikke drept noen eller ødelagt noe. Vi har gjort en dum handling og ser i etterkant at vi har bommet litt. Ikke rart det er krig i verden når detter blir en STOR sak. Vi er bare mennesker som har gjort et lite feilsteg og beklager dette. Verden er ikke så stor at vi skal være uvenner pga av dette. Men selvfølgelig skal dere få lov til å reagere!! Men vi får ikke gjort noe annet enn å beklage til dere.

 8. La nå Skjetten få lov til å unnskylde seg. De fleste skjønner at de angrer etterpå.
  Jeg skjønner ikke hvorfor lederne tillot det, de kunne vel bedt bussen dra et annet sted. De hadde kjørt rundt i to timer og feiret…
  Syns egentlig bare synd på dem, som ikke kunne feire med seg selv og sine slik Strømmen gjorde.
  Våre gutter oppførte seg eksemplarisk, all ære til dem. Håper ingen lager en større sak ut av dette enn nødvendig.

 9. En skriftlig unnskyldning til klubben er på sin plass. hjelper ikke med unnskyldninger på denne hjemmesiden eller på klubben sin. alle på hele romerike vet om denne oppførselen nå og Skjetten bør rydde opp for å i det hele tatt prøve å redde ryktet sitt. dette her er skammelig oppførsel.

 10. Vi snakker ikke om hevn, VI er da voksene. At de vil komme å be om unnskylding er da noe.

  Men, brukte de 2 timer i fra Skjetten til Strømmen, så er vel GPS noe å tenke på.

 11. Vi har sendt skrftlig unnskyldninger til klubben, det skulle bare mangle. Men vi syns gutta skal gjøre det også derfor sender vi noen ned dit i kveld.

 12. Jer er så forbanna så jeg vet ikke hyva jeg skal si. Og er det mulig at trenerne virkelig var med på dette stuntet??????? Til denne lederen som nå svarer på vegne av hele gjengen i Borettslaget. Du bør ta din hatt å gå av umiddelbart. Og trenerne bør få sparken. Det er ikke snakk om noen unnskyldning å la det være med det. Håper dette blir en sak som når ut til hele landet. Om jeg så skal være den som sørger for det. «*£¤xz…»

 13. dette sier jo alt om skjetten,, mindreverighetskomplekser de lux..Skal bli en fryd å sende den POTETKLUBBEN ned i 3 div der dem hører hjemme..kan jo kansje bli litt tilstander på stadion igjen til neste år da hvis disse møtes?? spennende..For vi suportere glemmer ikke dette med det første

 14. Supporterene glemmer helt riktig ikke dette. Men (hvis vi havner i samme pulje) skal vi ta igjen med kløkt og humor. Maken til kamp vi kan få.

 15. At de kommer på Strømmen stadion er da noe, men når de I TILLEGG dukker opp på døra til Rydje og familien en lørdagskveld når ihan ikke engang er hjemme, da er de ute og kjøre. I tillegg pissa de visst både i hekken og hagen dems.

 16. Kanskje vi skal la dette ligge, ungdommelig kjekkasseri og tankeløshet av noen unggutter som tok litt av bør vi kanskje kunne tilgi eller??
  Dersom de skulle finne på noe så dustete en gang til derimot….

  Har full forståelse for de som ser en anelse rødt men la oss som er tilhengere av en klubb med moral og gode manerer heller vise våre naboer hvordan det bør være.

 17. Hei folkens

  Nå syns jeg vi går litt for langt, Skjetten har vært her med blomster og sagt unnskyld. Det var spillerne som var innom og hilste på. Ingen av dem truet oss i hele tatt, var bare hyggelig men timingen var ikke perfekt. Skylde på trenere og ledere på Skjetten bli for dumt. Nå legger vi ballen død og alle er en erfaring rikere!!

 18. Hei.
  For et styr. Tror alle spillere på Strømmen vet at det ikke var en vond tanke med at vi dukket opp på festen. Er god venn med mange av spillerne og snakket med de når vi var der og i ettertid. Er ikke mange vonde tanker mellom oss for å si det sånn- Klart vi legger oss flate og vi har vært med blomster og sagt unnskyld, skulle bare mangle, men dere strømlinger må ikke ta alt så høytidlig. Vi er en morsom gjeng og finner på mye sprell, og kanskje vi sprellet litt for mye denne kvelden, men var aldri noe vondt ment, og det tror jeg Strømmen spillerne vet.

  Det var ingen som urinerte på hekken til Rydje som ble skrevet her på siden.

  Beklager på vegne av meg og spillerne og klubben, men ber Strømmen ta det litt pent. Var ikke noe vondt ment, var bare ment som en spøk, men vi tenkte ikke på konsekvensene. Men vil påpeke at det ikke var noe vonde ord som ble utvekslet, og når vi dro fra Strømmen kom kapteinen deres, Sigurd Dalen høflig inn på bussen for å gratulere oss med oppryket og ønske oss en videre hyggelig kveld.

  PS: Vil også hilse til Wenche Nygren og si at jeg var ikke den som urinerte på Strømmen Stadion, da hadde jeg ikke turt å kommet hjem til Rihimekiveien igjen. Ønsker Strømmen lykke til videre og håper på samme avdeling neste år og noen spennende oppgjør.

  Fotball hilsen, Kenneth Andreassen

 19. Spillere og ledere på begge sider sier seg ferdig med saken, ingen ønsket det oppslaget i rb, og det blir feil at supportere, som ikke var tilstede, skal hisse seg unødvendig opp. Vi burde bruke kreftene på neste sesong, både spillere og supportere kan gjøre det bedre enn i år 😉

 20. Oppslaget var overhode ikke feil, men å legge ballen død… Ja , den er grei.
  Tror nok mange her smiler bak en «sint» maske.

  Men snakk om å ta feiringen ut av en tegneserie…… He he

 21. Tilbaketråkk: Klebrig: 16. mai fest: Skjetten borte | Strømmen Greyhounds

 22. Tilbaketråkk: 14. serierunde: Ull/Kisa borte | Strømmen Greyhounds

Legg inn en kommentar