Siste treningskamp – Skeid

skeidokse.bmpSå er det snart slutt på leken. Siste kamp før det begynner å handle om poeng. Turen går til Nordre Åsen for en skikkelig test, mot Addecco-klare Skeid. Jeg må innrømme at jeg alltid har hatt sansen for Skeid. En forholdsvis, i dagens målestokk, liten klubb med begrensede midler som får det til. De har i alle år vært flinke til å fostre frem toppspillere og har på tross av sin noe begrensede «cash-flow» gjort det bra i Tippeligaen. Joda, jeg likte de godt. Og ja, nå er vi over på preteritum. Likte. For tror du ikke Skeid har inngått en samarbeidsavtale med LSK!? Joda. Nå liker jeg ikke Skeid lenger. Såfremt denne avtalen ikke innebærer at Skeidoksene over tid spiser opp kanarifulglene. Da vil jeg like Skeid igjen. Men ikke før.

Kampen spilles klokken 12, onsdag 4. april på Nordre Åsen. I og med at det er «halvdag» er det bare å svippe oppom på vei hjem fra jobben.

Share

Legg inn en kommentar