Seier over fjærkreèt

das-lsk1

Ett av lagene klare for nedrykk - ett igjen...

En fin kveld for fotball. Vi tok et sjumilssteg mot Adecco, samtidig sendte vi talentfabrikken (hahaha) til fjærkreèt ned i 3. divisjon. Kan det bli noe bedre?Kampen er egentlig ikke spesielt velspilt. Strømmen fremstår særdeles nervøst og preget, spesielt i 1. omgang. Bortelaget har en kjempesjanse nær sagt med en gang. Strømmen misser på enkle pass og det meste går på halvtolv. Nå bedret sakene seg noe utover omgangen, uten at vi fikk se mye av den glimrende fotballen laget har vist tidligere i år. Men vi er i flyt. I det 42. minuttet putter vår kroniske målgjører Haugstad. Vi tar med oss en skikkelig godfølelse inn i pausen.

2. omgang er noe bedre selv om gla`fotballen glimrer med sitt fravær. Det hele er nervøst. Hvor det er mest nervøst, på banen eller tribunen, kan diskuteres. Kampen er forholsvis jevn, hvor vi skaper de farligste sjansene. Sant skal sies at det ikke var mange av de. LSK`s reserver måtte ha poeng her for å ha en realistisk sjans for å overleve divisj0nen. Således kjørte de frem mye folk på slutten. Det ble deres bane. Strømmen får en skikkelig overgang i det 90. minutt. Den utnytter  J. Hansen og setter ballen sikkert forbi Otto Fredrikson.

2-0 over de gule & svarte. 3 matchballer på opprykket og LSK ned. Det kan fa… ikke bli bedre. Med frosne føtter og stive muskler etter anstrengelsen ser det fra min plass på tribunen ut som Nordnes og Hording var våre beste menn i kveld. Men i kveld hyller vi alle gutta. Bare opprykkere vinner på dårlige dager!

Share

2 tanker om “Seier over fjærkreèt

Legg inn en kommentar