Alle mann til Eidsvoll!

tog

Full vogn?

Nå skal vi spikre opprykket! Det skjer på Eidsvold lørdag. Nærmere bestemt på Myhrer stadion klokken 15.00. Da bør alt som kan krype og gå av strømlinger være tilstede.

For de som ikke skal kjøre bil og som har lyst til å ta dette som en utflukt, med sjampisen på lomma, tar vi toget til Eidsvoll. Folk vil sikkert hoppe på toget fra forskjellige stasjoner men nøkkeltallene er:

– Toget går fra Strømmen stasjon klokken 12.32.

–  Fremme i Lillestrøm klokken 12.37. Her må man bytte tog, fra lokal- til regionaltog. Toget til Eidsvoll går fra Lillestrøm stasjon klokken 12.49. (samling på perrongen her)

– Vi er fremme på Eidsvoll klokken 13.15. Her rekker vi en liten pit-stop. Kampstart klokken 15.00.

Priser fra:

– Lørenskog/Haneborg/Fjellhamar/Strømmen/Sagdalen: 111,-

– Lillestrøm: 102,-

Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å bli med på dette, slik at det blir en sosial opprykkshappening.

Share

25 tanker om “Alle mann til Eidsvoll!

 1. Klar for togtur! Koslig reisemåte i.o.m at det blir regionstog, da er det vel bord og greier?

 2. Leser på klubbens hjemmesider;
  «På vei ut av Strømmen-garderoben etter en spennende flomlysbatalje, presiserte Petter Myhre at champagneflaskene skal få ligge nedkjølt også når Strømmen tar turen til Eidsvoll kommende helg.

  – Det blir ikke noe feiring da uansett, gjentok han.»

  Den skal du lenger ut på landet enn Eidsvoll med ass Petter. Når sju kasser brigg er incoming på bussen etter en seier på sørlandet, tror jeg champisen flyter med seier på lørdag. Det vil den gjøre hos oss ihvertfall..men det gjør den vel hver lørdag? Sccckkoooooohhhlll!

 3. sitter å leser på nettmøte-svarene til Freddy Dos Santos da jeg plutselig kommer over dette:

  Filmere

  Hvem er den verste filmeren du har møtte i din karrieren?
  Innsendt av: lk

  Knut Hovel Heiaas! Ukjent, men en stor stor filmer

 4. Jeg vurderer faktisk å kjøpe den bare pga den.
  Fant denne også! morro:)

  Men min spørsmål (sprøsmål) er: Hvilken motspiller har spilt mest uærlig i løpet av din lange og gode karriere?)
  Og hvilken trener har betydd mest for deg?
  Lykke til videre!
  Innsendt av: Ronny

  Hei,takk for det Ronny!
  Uæelig? Den er vanskelig, vi er gode på fair play her i Norge. Men en gammel lagkompis i Vålerenga, nå spiller han i Strømmen, Knut Hovel Heiaas, han er en slu jævel. Legger seg for ingenting.
  Trenere? I oppveksten var det Thore fronth i Skeid, utrolig bra fyr.
  F

 5. Nå tenker vi Eidsvoll og togtur. Alltid mange som sier de stiller opp når vi skal på kamp, men når det kommer til stykket så er de ikke der. Hvem blir med på toget? Jeg er 110%klar. Tar toget fra Strømmen Stasjon, ikke minst for å vise andre på Strømmen at nå er det kamp. Vi rekker vel et par «bayere» på toget også? Er det match så er det match. Gjør ikke noe at det er lørdag heller. Heller ikke at vi muligens drar fra Eidsvoll som et Adeccoligalag. Glem biler nå gutter ! Vi tar en opptellling. Hvem tar toget? MaWo (1), neste…..?

 6. Birdman kjører selv. Har med suporter utstyr til å bekle EIDSVOLL med. Stiller en time før kamp.

 7. Jeg er selvsagt med,og håper Are Hokstad er på tribunen og ser på for da skal han se en feiring han ikke har sett før når vi rykker opp til Adecco!!

 8. Nå begynner vi å fylle opp perrongene på Strømmen og Lillestrøm i rødt og grått. Sees på Strømmen Stasjon kl.1220 !!!

 9. Vi har fortsatt «bare» seks poengs luke og tre kamper igjen, den ene er en 6 poenger mot Tønsberg. Pors nekter jo å tape om dagen, de har 10 strake uten tap nå…

  Nå ser det også ut som om Eivind Kampen er ute med skade resten av sesongen. De siste kampene har vi vært dårligere enn før, litt tur med oss både mot Vindbjart og Lsk2

  Større overraskelser har skjedd i fotball enn at vi roter bort dette.

 10. Det er klart, men vi må forberede oss på at vi kan sikre opprykket. Skjer det ikke, så skjer det ikke. Men jævlig kjipt hvis ikke dette hauses opp, folk ikke tar turen fordi,…og så rykker vi opp. Alle skjønner at dette ikke er sikkert, men sjansen er stor, derfor deler jeg optimismen. Vi er ikke lillestrømlinger heller.

 11. Jeg, Beiner’n og Cato er på smelteriet fra ca. 11.00 (kanskje før)

  Alltid hyggelig med selskap!

 12. selvom Kampen er ute så tror jeg detta går veien..johnny Marvin Hansen er jo på gang igjen..og han kan ta plassen til Kampen hvis ikke han kan spella!

 13. Smelteriet? Kanskje jeg rekker en øl. Skal være speaker under turnering før avreise……joda….sikter inn 10 min på Smelteriet jeg også.

Legg inn en kommentar