Mandagsquiz XVI fra Børchan

Ny mandag – ny quiz. Denne gang inspirert av de 370 engelske Tippekampene NRK sendte fra 1969 til 1995.

Hvilken spiller har skåret flest mål totalt i de 370 Tippekampene?

Chelsea har vunnet Premier League fire ganger (1954/55, 2004/05, 2005/06 og 2009/10). I hvilken av sesongene oppnådde de rekordsummen 95 poeng?

Jarle Høysæter kommenterte den første tippekampen i 1969. Men hvem har kommentert flest av de 370 Tippekampene?

Riktig svar på forrige spørsmål var selvfølgelig Arne Scheie. Hvilken klubb er Scheies favorittklubb?

Wimbledon spilte to Tippekamper på hjemmebane og vant begge (Man Utd 2-1 i 1987 og Leeds 1-0 i 1994). Det spesielle var at de to kampene ble spilt på to forskjellige baner, den første på klubbens originale hjemmebane Plough Lane og den andre på en bane de delte med en annen klubb. Hvilken klubb og hva heter banen?

Nevnte Wimbledon FC sluttet å eksistere som klubb i 2004 og ble da erstattet av en ny klubb som overtok (kjøpte) lisensen og plassen i ligasystemet. Hva heter denne klubben?

Tippekampene ble sendt på lørdager - når startet de? (hvilket klokkeslett)

Hvilken spiller har spilt flest ligakamper for Ipswich Town ?

Hvilke to tv-kommentatorer siterer vi her: X: Er det straffespark? Y: Nei det er... X: Ja. Er det straffespark dere? Y: Det er det! X: Er det straffespark? Y: Det er det! X: Er det straffespark? Skal vi komme videre på slutten (…) Norge har så vidt jeg kan bedømme fått straffespark her (…) Dette er helt utrolig hvis vi får straffespark av den amerikanske dommer (sies samtidig som spilleren legger ballen på straffemerket)

Hvor mange ganger har Strømmen blitt vist direkte på norsk fjernsyn?Share

6 tanker om “Mandagsquiz XVI fra Børchan

Legg inn en kommentar