Live-overføring

Det vil bli live overføring av kampen mot Fløy i morgen. Møt opp på klubbhuset for å følge kampen. Muligheter for grillmat og lekre dråper er det også! Kampstart klokken 16.

Share

16 tanker om “Live-overføring

 1. Vi gjør jobben igjen,ett steg nærmere målet,holder vi tunga rett munn fokuserer på arbeidsoppgaver og glemmer tabellen blir det adekko på 2010 i 2010!! HOLD FOKUS LYKKE TIL.

 2. Da er det 7 poeng ned. At Tønsberg skulle klappe sammen er ikke overraskende, det har de tradisjon på, men at vi er så stabile er imponerende. Kan dette i det hele tatt glippe nå?

 3. Farlig å si det men dette ser unektelig bra ut! kan ikke tenke meg at vi skal gå på en skikkelig smell og gi bort det her! Lukter Adecco!! 🙂

 4. De kan vel komme med det de måtte ønske om dagen. Vi har jo sluttet å tape! Vif 2 begynner jo å se avgrunnen (nedrykk) i hvitøyet, og i.o.m at det er landslagspause, og det faktum at vel VIF ikke har en eneste landslagspiller så kommer de vel med rubbel og bit. Minner forøvrig om at Martin Andresen kjøpte 3 fjerdeler av landslagsmidtbanen da han overtok på Valle…..Nå er det ingen. Han har lagd gråstein av gull…apåtil har han baller nok til å si at de har solgt (?) seg vekk fra forutsetningene om å kjempe i toppen. Flere med meg som mener vi har et sterkere trenerteam enn de eller?

 5. Er litt tidlig å feire opprykk, nå har vi Vif2 (i tippeliga-fri-helg), Pors og KFUM på de tre neste.

  Pors og KFUM er formlagene ved siden av oss i høst, og 2. lag er uberegnelige. La oss ta de tre neste matchene før vi konkluderer med noe som helst. Vi har vunnet mange på rad nå, men strengt tatt hatt et greit program også.

  Veldig bra med U mellom Pors og Tønsberg dog, perfekt resultat, tror vi hekta av Pors der : )

 6. Vil ikke si vi har hatt et greit program..Fløy har vel ikke tapt hjemme i år så vidt jeg vet?! Mandalskameratene der nede er heller ikke lett..minner på at Tønsberg gikk på en smell der nede! Ull/kisa borte og Skjetten hjemme er heller ikke lekematcher..to tøffe Lokalderby-oppgjør som man aldri kan være sikre på!

  Enig i at det er for tidlig å feire opprykket enda..men en ting skal være sikkert..jeg KOSER meg om dagen..Gutta spiller feiende flott fotball og personlig har jeg vanskelig for å se at vi kan rote bort det her med den solide stallen og to rutinerte karer i Berntsen og Myhre!

  Vil også rose Styret med Per Nygren i spissen for en
  fantastisk jobb som er gjort dette året! FABELAKTIG!!

  FORZA STRØMMEN!

 7. Enig med alt du skriver Knugen men det der Forza utrykket blir jeg uvell av, minner meg om en helt annen klubb

 8. Da er vi enige Knugen… Men på Lørdag mellom kl 16 og 18 er jeg ikke Enga supporter, For da er det Strømmen som gjelder.. STYRKE STRØMMEN hehe

Legg inn en kommentar