Busstur til Porsgrunn

Lørdag 12. september spilles Pors Grenland – Strømmen i Porsgrunn klokken 16.00. Ønsker du å se den fixer vi bussen. Meld deg på ved å sende en mail  med navn og mobilnr. til post@greyhoundsweb.no. Bindene påmelding såfremt vi klarer å tilby turen for 300,- eller mindre. Påmeldingsfrist: Mandag 7. september.        
Share

9 tanker om “Busstur til Porsgrunn

  1. Nå er det jaggu på tide at vi får ordnet en god gammel busstur igjen. 30-40 supportere som støtter gutta på vei til Adeccon. Jeg melder meg på NÅ !!!!!

  2. Husk å melde dere på hvis dere har tenkt til å bli med på busstur. Sitt ikke å vent til siste liten! Det skaper bare usikkerhet rundt busstørrelse og evt. om det blir busstur i det hele tatt. Lett frustrende for oss som evt. skal ordne bestilling. – Jeg meldte meg på hos tanta til nabo`n til Per Nygren, (hvilket er noe nært tidligere eksempler) holder liksom ikke helt..

    Viktigheten av denne kampen regner jeg med ikke trenger noen nærmere beskrivelse.

  3. Nå er det kun 5 dager til kamp mot Pors Grenland. Frykter at vi igjen må avlyse en busstur. Det er «dødt», og akkurat nå som vi burde kunne fylle opp en buss uten problemer med de resultater vi har om dagen. Hvor mange har meldt seg på? La oss vise gutta at vi er der !!!

  4. Hvem har planer om tur til Porsgrunn? Alle som ikke skal ut med kjerringa på butikken eller må innom svigers, rekk opp en hå…..nei si ifra her. Så tar vi en opptelling og ordner med biler. Jeg er klar. Det var 1 !!!! Klarer vi 29 til?

Legg inn en kommentar