Henrik Nordnes klar for Strømmen

henrik_nordnes_80585aSå har vi fått nok en ny spiller etter ferien. Først kom Eivind Kampen  fra Lørenskog og i dag er Henrik Nordnes fra Ull/Kisa klar for Romerikes Stolthet. Det blir artig for Nordnesen å slå gamle lagkamerater til helgen.

Valgte et bilde av Nordnes i Tromsø drakta, ettersom den ser bedre ut enn der han kom i fra nå.

Velkommen begge to.

Share

12 tanker om “Henrik Nordnes klar for Strømmen

  1. Dette er jo bare så utrolig deilig. Nå blir det spennende å se hva som skjer i det bakre leddet. Hva blir det neste?

  2. Hvor mange kommer til å ta veien nordover til Jessheimlørdag. Hadde vært utrolig moro om vi var 40-50 som var samla og lagde liv på tribunen. Kampen begynner kl.15.

  3. Er redd det blir tap,ligner litt på situasjonen like etter vi fikk lsk i cupen for mye fokus på den kampen,da tapte vi 0-4 for Pors.Nå har det blitt for mye skriving om opprykkskamp .Ta en kamp av gangen og gjør opp til slutt!!!!!!Vi har aldri vært noe høstlag.PS.håper jeg tar feil.

  4. Vi er på vei til Adeccoligaen. Elendig 1 omgang men i 2 omgang kjørte vi over Ull/Kisa og hadde full kontroll. Dete kan gå veien. Sterk seier.

  5. Støtter opp om det. Alan er mye på godt og vondt, men han bøtter inn med mål og står bak nærmest like mange som tilrettelegger. En publikumsspiller som jeg synes vi skal få lov å gå på disse «raidene» selv om det noen ganger går galt. Alan: Du er vår mann !!!

Legg inn en kommentar