Bytt farger på Åkrene Mek!

Noen som påstår det gule passer inn?

En fotballdrakt er å anse som hellig. Farger og fargekombinasjoner er preget av historien, langt tilbake i tid. Dette skal man ha respekt for!

Vi er glade for at Åkrene Mek ønsker å bruke Strømmen IF`s flotte drakt som utstillingsvindu for sin virksomhet. Det vi derimot ikke er så begeistret for er fargevalget. Gult og svart på en rød shorts er etter vår mening fullstendig ødeleggende for helhetsinntrykket. Dette er ikke bare ett påfunn fordi fargekombinasjonen gult og svart tilhører en viss annen klubb. Man trenger vel ikke være Kikki Sørum for å se at det visuelle skjærer på verste vis?

Dette ser derimot pent ut

På våre bortedrakter har man heldigvis tatt hensyn til dette og trykket samme reklame i hvitt (grått). Dette forteller oss at det i utgangspunktet også bør være en enkel sak og finne en farge som ikke totalt ødelegger våre hjemmedrakter! Vi oppfordrer herved på det sterkeste til at dette gjøres noe med omgående.

Jeg har lagt en sak på Strømmen IF`s facebookside som oppfordrer alle til å trykke «liker» for å si fra at vi ønsker en fargeendring. Gå inn, gjør så og fortell at vi ønsker en fargeendring som ikke raserer vår drakt på denne måten! Det er vi som må si fra! Er du ikke på Facebook så utrykk deg på klubbens kommentarfelt.

Bilder: Kristin Daly (stjælt uten samtykke men håper de kan brukes for en god sak)

Share

Én tanke om “Bytt farger på Åkrene Mek!

  1. Kanskje en idè å bruke bortedraktene til man får vekk gulfargen fra hjemmedraktene. Det er jo noe feil med bortedraktene også spør du meg, men de er i hverfall vel gjennomførte

Legg inn en kommentar