12. serierunde: Hødd borte

Søndag 19. juni klokka 18.00.

 

Høddvoll. 536 kilometer fra Strømmen Stadion.

 

På tide med tre poeng igjen. Søndagens motstander er Hødd.

 

Da 25 unge menn samlet seg for å stifte fotballklubb på Ulsteinvik 1. august 1919 valgte man – mot en stemme – klubbnavnet Hødd Idrettslag. Før krigen levde Hødd i skyggen av de to toppklubbene på Sunnmøre, Rollon og Ålesund. Etter krigen spilte Hødd seg oppover i systemet og var bl.a en tur innom Landsdelsserien (nivå 2) i 1951. Comeback på nivå 2 ble det i 1965 og i 1966 debuterte kystklubben i landets øverste divisjon. Hødd spilte også på Tippeliganivå fra 1969 til 1972 og i 1995, alle sesongene endte enten med nedrykk eller plassert på den nederste plassen over nedrykksstreken. Hødd er den klubben i Norge som har spilt suverent flest sesonger på nivå 2 i seriesystemet (Adeccoligaen), hele 43 av de 61 sesongene etter andre verdenskrig. Beste køpprestasjon er semifinale mot Rosenborg i 1995. Avslutningsvis legger vi til at både Åge Hareide og Jan Åge Fjørtoft slo igjennom i Hødd og at diverse spillere med etternavnet Hasund til sammen har mer enn tusen kamper for klubben.

 

Hødd kommer fra Ulsteinvik, et tettsted i bykommunen Ulstein kommune i Møre og Romsdal. Tettstedet har 7751 innbyggere per 1. januar 2011. Ulsteinvik er handelssentrum i kommunen og har dessuten store skipsverft og annen mekanisk industri. I Ulsteinvik finner man også en videregående skole og en folkehøgskole.

 

Høddvoll Stadion ble åpnet 30. juni 1963 og har vært klubbens hjemmebane siden den gang. Banen ligger litt idyllisk til med utsikt til havet, men hvor idyllisk det føles når det regner og blåser i orkan styrke er en annen sak. I fjorårets opprykkssesong fra 2. divisjon hadde Hødd et publikumssnitt på 844, etter årets fire første hjemmekamper er snittet 1 293. Kapasiteten er 4 433 fordelt på 2 600 sitteplasser og 1 733 ståplasser. Publikumsrekorden er på 12 300 mot Vålerenga i 1981.

 

 

Share

11 tanker om “12. serierunde: Hødd borte

 1. Skremmende dårlig igjen bortskjemte jålebukker, om dere ikke gidder å prøve engang syntes jeg dere kan gi klubben beskjed om det. Da slipper dere å reise land og strand rundt å dumme dere ut..

 2. Nå er det faen meg slutt, vekk med trenera, Snakket med en innside om lørdagen og han sa at nå hadde dem hatt en kjempe oppvask på trening på fredag og at vi kom til og se et HELT ANNET Strømmen lag mot Hødd… Da er det bevist da vøtt at berntsen og co klarer ikke og motivere gutta godt nok…. Men det spillemesige får ikke vi gjort noe med, så jeg skal ihertfall gjøre alt for og få med meg folk på kamp også prøve og lage en skikkelig ramme rundt neste kamp til søndag. Kansje det er publikum som mangler ikke vet jeg… SÅ FOLKENS, NÅ MÅÅÅ VI TRÅ TIL ALLE MANN OG GJØRE DET VI KAN, FÅ MED FOLK SYNGE SOM GALE PÅ HJEMMEBANE SÅ FÅR VI SE DA…

 3. Vi satser på årsbeste (i allefall på tribunen) søndag mot Nybergsund. Dropp ferie, familiebesøk, Nebben, JA HVA SOM HELST og still opp på kamp. Jeg får en del mil å kjøre søndag MEN DET SKAL JEG JAGGU GJØRE. Noen som kan lage «blø for drakta» på en banner på 30 meter??????? Ikke en jævla kamp har gutta spilt god fotball i år og dette blir en helvetes tung sesong, det er jeg temmelig sikker på !!! Fy f…å deilig det ville være med en 3 poenger på søndag. Vi får ikke gjort annet enn å støtte gutta i 90 minutter fra tribunen. Fatter ikke hvorfor de presterer så dårlig denne sesongen. Samme gutta som i fjor jo…… PETTER MYHRE !!!!!!!!!!! KOM TILBAKE TIL OSS !!!!!! Drit i TV2, nå er det Strømmen som gjelder !!!!!!

 4. Fra http://www.strommen-if.no

  «I motsetning til etter Mjøndalen-kampen torsdag, da han var glad for at det kom en revansjesjanse tre dager senere, er Holter nå tilfreds med at hjemmekampen mot Nybergsund er en hel uke unna.»

  Klar tale ?

 5. Vi klarer ikke å føre kamper. Dårlig offensiv struktur! Ærlig talt mener jeg vi har flere poeng enn vi har fortjent utifra spill. Når i tillegg den rutinerte backrekka som skal være ryggraden slipper inn flest mål i hele ligaen blir dette problmer!

  Jeg skal ikke angripe enkeltmennesker, men, Nås er plutselig en mann som er innvolvert i hver kamp nå. Og Nås er en bra kar det, men ikke ser han trent ut. Helt ærlig ser han vel utrent ut. Hvordan kan det ha seg at han kan gå rett inn som 12-13 mann?

 6. «Ærlig talt mener jeg vi har flere poeng enn vi har fortjent utifra spill.» er veldig enig, Nossern’

 7. Kommer ledelsen med noen tiltak toget er på vei til å gå klarer vi å kaste oss på eller blir vi stående på perrongen?

 8. Hallo? Det er 6 poeng opp til toppen! Drit i hva styret gjør, kom på stadion å støtt gutta istedet!

 9. Nå er det bare og gi gjerne på søndag, har allerede fått lokket med meg en del folk som også kommer på Rockwood, Bla den berømte Vidar fra sarpsborg 08 kampen for de som var der. Skal vi følge på han på stadion så er det ingen som har stemme igjen før på onsdag hehe

 10. Jeg er klar på søndag selv om jeg er på hytta 15 mil unna !!! Opp og ned for å få med Strømmenkamp koster vi helt klart på oss. Rekker et par timer på pøbben først også tenker jeg (uten alko). Jobber med trommegutter på tribunen. Tenkte ellers å kjøpe inn supporterhorn 8-10 stykker å gi bort til unga på tribunen (gråtassene)! ALT FOR GUTTA PÅ SØNDAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legg inn en kommentar