Fra supportermøtet

SG2Her er et kort referat fra møtet torsdag 21. januar samt videoen fra møtet.

 

Velkommen

Skøien ønsket kjapt velkommen og ga ordet videre. Det var salg av pølser og drikke.

Stallen

Trenerne innledet og tok for seg årets stall og endringene som er gjort fra forrige sesong. Vi kommer tilbake med en egen artikkel om dette, de fleste har vel uansett holdt seg oppdatert via klubbens side, RB eller diskusjonsforumet. Det ble kommentert at Strømmen for første gang på 99 år ser ut til å ha en A-stall uten en eneste strømling.

Målsetting var selvfølgelig et spørsmål. Holde seg eller rettere sagt etablere seg blir vel kortversjonen av svaret. Fem klubber som driver omtrent på Tippeliganivå og elleve klubber bak disse igjen sa Berntsen. Hvem vil bli årets overraskelse? Gjerne opprykksoverraskelse. Både trenerne og salen ymtet frempå om at det godt kunne bli oss, Nygren ble litt svett av den tanken…

Per Nygren – usjenert og usensurert

Assistert av Jørn Nielsen (leder i fotballgruppa) snakket Per om anlegg, økonomi og svarte på spørsmål.

Anleggssaken er omtalt i RB den siste tiden og det må vel snart et vedtak til for at vi skal rekke seriestart. SG ønsker å komme med noen forsiktige råd om plassering av seter etc, uten at Per naturlig nok har kommet helt dit i tankegangen ennå. Tak, stoler og tv-tårn skal og må på plass, det samme må sikkert også 849 andre detaljer som NFF og Vestlund poengterte ved sin nylige befaring på Strømmen Stadion. Blant annet må kunstgresset oppgraderes til… ett eller annet.

Notatene vedr budsjettet har vi somlet bort, men kan det stemme at klubbens budsjett er på ca 8 millioner denne sesongen mon tro? Av dette var vel ca 6 millioner for A-laget. De tyngste sponsorene ble presentert og det samme ble draktene. Adidas har nå hostet frem drakter i klubbens farger, noe som strengt tatt bør kunne forventes.

Noe så ”enkelt” som å arrangere en fotballkamp krever ikke rent lite i Adecco. Når Lyn kommer på besøk til vår første tv-kamp kommer f.eks NRK med femti mann eller noe slikt seks timer før kampstart… og mat skal dem ha. For å lette arbeidet på administrasjonen blir det i disse dager ansatt en mann til på heltid (Pål Nylend, jfr klubbens hjemmesider). Salen foreslo at Per bare kunne øke sin prosentstilling fra 300% til 400%, men det hadde han gjort for lenge siden i følge Nielsen.

Mer engasjement på kamp

Her overlot vi ordet til Loffen..:

 Loffen og Bård2

 

Pub

Gamle Josephine Pub i Strømsveien 48. Puben heter nå Liquid eller noe slikt og drives av han nordlendingen som har drevet alle utestedene som har vært på Strømmen. Bra beliggenhet, storskjerm og ølsalg. Det blir bra.

Sette farge på tribunene

Ta med deg skjerf og flagg. Se også egen artikkel for kjøp av flagg. Det er i skrivende stund ikke utsolgt, men vær rask! Bestilling til post@greyhoundsweb.no omgående.

 Turer

 Togtur til Sandnes. Her er det fortsatt billige billetter igjen, førstemann til mølla! Første busstur blir til Fredrikstad 9. mai. Meld deg på nå!

Det kan man kalle et kort referat… Seansen ble avsluttet med å overrekke en Per en flaske vin som takk for bryderiet og med avspilling av videoen du kan se under.

Video:

Share

2 tanker om “Fra supportermøtet

  1. Syntes vi burde kunne skape litt liv på Vålerenga kampen,Selv om det bare er en treningskamp er det viktig for gutta å høre at vi er der..

Legg inn en kommentar