Vi beholdt plassen!!

En stor takk til St. Thomas!! En stor takk til alle som stilte opp og støtta gutta i kampen for tilværelsen. Nå kan vi puste lettet ut! Greyhoundsweb kommer i tiden fremover til å ta ett tilbakeblikk på sesongen som er gått. Så sleng innom selv om sesongen er over.

Imens oppfordrer vi alle til å lese denne artikkelen i RB, og samtidig sende en mail til journalist Torvik (per.kristian.torvik@rb.no) og fortelle han hvilken total mangel på dømmekraft han har som begynner å bable om samarbeid med LSK (??) – også på en dag som dette? Mannen må jo være lobotomert!

Sjekk også bildene på RB, mens vi venter Janis!

Share

11 tanker om “Vi beholdt plassen!!

  1. En vanvittig opplevelse. Alt vi har opplevd de siste ukene er helt utrolig. Og at det skulle toppe seg mot dette Stabæk-laget som på papiret var meget sterkt er ubeskrivelig. Laget hadde 7 seire og 2 uavgjorte på de siste 9 kampene. Jeg sier ikke mer. Grattis til alle spillere og supportere. Kraftig vind og yr i høstmørket gjennom Oslo’s gater…….men hva faen gjør nå det. På Østre Akervei ble jeg stoppet av de siste som kom fra kampen. Men vi beit tenna sammen og trosset vær og vind. Men nå har jeg det ikke godt i kroppen. Prøvde å sykle dette av meg i går men………

  2. Er det noen som sitter på noen bilder av de fantastiske draktene med skulderputer fra 80-tallet….?

    Flott hvis noen kan scanne det inn og maile meg!

    På forhånd takk!

    Stig.

Legg inn en kommentar