Treningskamp – Nybergsund

nybergsund1.jpgSå skriver vi mars. Nå begynner på mange måter alvoret. Fra nå av skal vi matches mot lag fra samme divisjon. Likeverdige. Først ut er hardtsatsende Nybergsund – som vi faktisk også har i serien. Dette blir derfor en spennende pekepinn på hvordan vi ligger an.

Nybergsund er fra Trysil. Trysil ligger i skogen. Skogen ligger nær fjellet. Fjellet er kjent for nedoverbakker kappet for trær og for en flott oppfinnelse som tar deg opp fjellet uten den minste anstrengelse – kalt skiheis. Hvem har vel ikke vært på ski i Trysil? Hvem har vel ikke vært på en snurr i Trysil?

Midt i dette vintereventyrland, hvor Trysil-Knut fortsatt er den største, spilles det fotball. Ja riktig, fotball. Bygdas stolthet heter Nybergsund, eller Sundet som de lokale sier. Og tro det eller ei, dette er ikke et lag å kimse av. De satser knallhardt og har i en årrekke vært med i toppen av 2. divisjon. Hvordan dette er mulig spør du? Vel, mye ligger selvfølgelig i at vi i Norge subsidierer bygde-Norge i mente, selv når de nesten hører til Sverige. Men det er ikke hele forklaringen. For etter at avdøde Vaske-Bakke for alvor satte Trysil på kartet har flere og flere kjendiser investert i stedet. Som du forstår da ikke bare i eiendomsvirksomhet, men også i bygdas fotballstolthet, Nybergsund. bjornebye.jpgVår tidligere venstreback Stig Inge Bjørnebye (bildet) er faktisk blant disse. Hvordan han stiller seg til dette når de faktisk konkurrerer mot klubben som gjorde han til en toppspiller vites ikke.

En annen som har ført Nybergsund ut i riksmediene er formel-1-verdensmester Michael Schumacher. Som «hytte»eier og Trysil-elsker har han mer enn en gang holdt ferieflesket unna ved å delta på Nybergsund`s treninger, og i en eller annen innendørsturnering de arrangerer årlig.

Laget slo en annen avdelingskollega, Eidsvold Turn, 2-1 borte nå i februar. Nå får det uansett være nok om Nybergsund. Vi må ha litt å skrive om til seriekampene også. Stikker du innom Nybergsund sin hjemmeside kan du lese akkurat hvor mye du vil om gjengen fra Trysil.

Vi tar de harde fakta:
Strømmen Stadion. Lørdag 3. mars. Klokken 11.30. Motstander: Nybergsund.

Share

18 tanker om “Treningskamp – Nybergsund

 1. Tipper 4-0 eller mer til Nybergsund.

  FKT slo forresten Hønefoss 1-0 i Tønsberg i går. Hønefoss kom, som de fleste kjenner på 4. plass i fjorårets 1.div. så det var en flott skalp.

 2. Dere lager fallhøyden deres VELDIG stor nå tønsberg? hovmod står for fall..det vet alle…dere har ALT å tape,vi har ingenting å tape og ALT å vinne!!!!!!

 3. hehe.. tåler dere ikke at andre kommer å skriver på sidene deres eller?? merker at dere fremdeles er et 3.div lag…

  Dette er for å skape litt temperatur og debatt da.. ikke ta det så fryktelig høytidelig..

 4. Vi synes det bare er bra at dere skriver på sidene våres! Spesielt det faktum at du, som nevnt før her, legger lista kjempehøyt. Litt dissing tar vi, for når april kommer vil Tønsberg falle igjenom. 1. serierunde. Strømmen – Tønsberg 2-0. Det hjelper ikke med 8 mill i budsjett når ikke resultatene kommer:-)

 5. vi venter til serien med å bevise at vi ikke er et 3 Div lag lenger,ett debattforum kan vel ikke akkurat bevise noe som helst om laget?

 6. Vi skal vise dem både på banen og ikke minst på tribunen! Der SKAL vi være best! Synes en sånn oppfyring som dette bare er positivt jeg.

 7. Strømmen – Nybergsund 3.00 4.40 1.70
  på Nordicbet. hvis Fucked4ever er mann, så regner jeg med at han setter noen tusen spenn på B

 8. Fælt så hissige vi var med «namecalling» her da! 🙂 Nå må dere slutte å ta dere så nær av ting, dette er jo kun for å få opp temperaturen litt.

  PS: Tipper aldri på treningskamper av en eller annen grunn.

 9. Hissig???

  Jeg sitter og ler hele veien. Du må jo se at den «namecallinge’n» lå i lufta.

  Heia OSS

 10. Jaja…3-2 tap for Nybergsund..dette viser vel at vi ikke kommer til å bli noen kasteball i 2 div i år! jeg har trua på at vi kommer midt på tabellen!!

 11. har vært en tur i danmark og kom hjem først i natt. 3-2 tap var et bra resultat mot en god motstander.

 12. Hei FKT4eva håper du hadde en hyggelig tur til Danmark.
  Som du skjønner er stemningen stor og forventningene til vårt elskede Strømmen store. derfor koker det fort litt når noen våger å komme med noen ufordelaktige bemerkninger som vedrører de Røde og Grå.
  Men innerst inne er vi alle snille gutter som liker å se noen kamper i løpet av uken.
  Lykke til med sesongen

Legg inn en kommentar