Treningskamp mot Galterud

galterud1.jpgDe grå/rød skal ut på tur. Og ikke hvilken som helst tur. For av en eller annen merksnodig grunn skal vi spille treningskamp mot Galterud, som havnet langt ned i årets 3. divisjon. Jeg måtte sjekke ut hva dette var for noe sted. Det jeg leste var så bra at jeg siterer direkte fra Wikipedia.

«Galterud er en stasjon på Kongsvingerbanen og en bygd der en del ligger i Sør-Odal kommune og en annen i Kongsvinger kommune. For femti år siden var det fire forretninger (landhandlerier) lokalisert i området ved Galterud stasjon. I dag er samtlige fire forretninger forsvunnet, og folk flest legger handledagene som regel til Kongsvinger, som kan by på varehus.»

Hurrameirundt! De fire landhandlerene har lagt ned, men 11 gubb klarer de å stille! Jeg er imponert! Også Kongsvinger da, varehus og greier! Sikkert derfor kampen da er lagt til Konsvingerhallen klokka 15.00 på lørdag.

Share

Én tanke om “Treningskamp mot Galterud

  1. Jeg syntes banen på bildet så litt ujevn (antar det er den vi ser nedenfor det røde grisehuset) ut så det er bra kampen ikke skal spilles der

Legg inn en kommentar