Treningskamp – Ørn Horten

ornhorten.jpegSå var det klart for ny treningskamp. Og det er det det er (klarer du flere «det» i en setning?). For vi skal ikke se oss blinde på masse rare resultater i diverse treningskamper, og da snakker jeg ikke bare om våre kamper. For det er og blir sånn at treningskamper er treningskamper. Med det mener jeg at ting prøves ut – være seg høyt og lavt press, formasjoner og spillere. Legger du til at det er massevis av minusgrader, mediokre baneforhold og at alle lag er i tunge treningsperioder, ja da blir det noen snåle resultater i ny og ne. Det var dagens fotballfaglige leksjon, nå tar vi en titt på Ørn.

Ørn er fra Horten. Horten er i Vestfold. Av en eller annen merkelig grunn er de veldig glad i fugler der nede. Som kjent er vi ikke glade i fulger, selv om det står mer respekt av en ordentlig rovfugl vs. et pinglete fjærkre du stort setter finner bura inne i dyrebutikken. For ikke bare har du Ørn fra Vestfold, det finnes også et lag som heter Falk. Rovfugler begge to, men etter hva undertegnede vet er ørnen noe vassere. Nok også av biologi. Ørn Horten er pr. dags dato et 3. divisjonslag. Dette er likevel en klubb med lange tradisjoner høyere opp i divisjonene. Minns jeg rett var de i Addecco-ligaen for kun et par 3 år siden. Nå har de tydeligvis vært igjenom den samme kværna som oss. Shaken and stired. Vi er ihvertfall på vei oppover.

Ørn spiller sine hjemmekamper på sjarmerende Lystlunden hvor vi tidligere har vært på hurra-turer, og noe så sjeldent den gang, hentet poeng med hjem. De er videre, hva vi har fått med oss på diverse debattforum, noe av en rival for våre kommende premieremotstandere FK Tønsberg. Av kjente fotballfolk med røtter i Ørn Horten kommer jeg først og fremst på Nils Johan Semb og Dag Risnæs (Tok ikke han gull i Norway Cup med juniorlaget til Ørn?).

Vel,vel – har brukt usedvanlig mye plass på Ørn nå føler jeg. Skulle du av en eller annen grunn ønske å lese ennå mer om klubben med forkjærlighet for krokete nebb kan du gå inn på Ørn Horten sin hjemmeside. Jeg for min del avslutter med de tørre fakta;

Strømmen Stadion. Lørdag 17. februar. Klokka 11.30. Motstander Ørn Horten.

Share

Legg inn en kommentar