Tre nye poeng

Tre nye poeng. Korsvoll hadde som ventet ingenting å stille opp med på vår hjemmebane. Mange straffespark i våre kamper, heldigvis var det vi som fikk tildelt et halvveis i den første omgangen. Sigurd Dalen har sluttet å bomme på straffer og da tok vi ledelsen 1-0. I motsetning til straffene vi har fått mot oss i år var dommeravgjørelsen selvfølgelig udiskutabel da Thomas Melby ble felt.

Pausa var vel på et kvarter som vanlig og tjue minutter ut i den andre omgangen var samme Melby i aksjon og nikket inn 2-0. Det både kunne og burde blitt flere mål men den farlige to null ledelsen holdt seg kampen ut.

Dagens resultat betyr sjette plass og åtte poeng unna nedrykk. To poeng unna tredjeplassen for dem som liker å se den andre veien. For å ta det litt lengre er vi 17 poeng unna opprykk. Der ligger Nybergsund som har syv poengs forsprang til Tønsberg på andreplassen. Laget fra Kjetils Rydjes hjemsted har ikke tapt ennå og da passer det bra å gjøre det på lørdag om en uke. Da gjester nemlig Romerikes Stolthet Nybergsund Stadion. En liten advarsel til våre tilreisende supportere, hvis dere tror at enkelte høyrøstede på Strømmen Stadion er usaklige vil ordet usaklig få en ny betydning etter Trysil besøket.

Våre venner i Romerikes Blad – nei vi snakker ikke om Torvik og Smesengen – har i lørdagens avis en artikkel om 2. divisjonslagene på Romerike så langt i sesongen. Skribenten – som så godt han kan forsøker å like klubben han egentlig hater – omtaler Strømmen i positive ordelag som den Romeriksklubben som har fått til mest av andredivisjonslagene på Romerike så langt. Vi merker oss også avsnittet hvor det stilles spørsmålstegn ved hvordan Kjetil Rydje kan ha fungert med den kick and run fotballen som spilles på Åråsen. Alle vi som kjenner Kjetil vet at han er en alt for hyggelig person til å kunne bli værende i LSK og takker ham for at han selv gjorde noe med det.

Da ser vi frem i mot sinte tryslinger neste helg.