Tap for Lørenskog – nå må noe skje!

Vi tapte 4-2 for Lørenskog. Nå må noe skje!

Laget har ikke tatt ett eneste skritt fremover siden ifjor. Det har vært snakket om en bred stall, det har vært snakket om om gode forsterkninger, ja, det har rett og slett vært for mye snakk – og lite handling. Hvis det vi har sett til nå har bredden i stallen kun fortalt oss at stallen er for dårlig. Desverre. Forsterkningene vi har fått har overhodet ikke bidratt, foruten en kar hentet fra Varpe (?) Hva faen? Dette må få konsekvenser! Det smerter oss å si det, men; Kjetil Rydje har tatt oss til 2. divisjon, spørsmålet vi nå må stille oss er om han er rett mann til å ta oss ett steg videre? Det vi har sett til nå i år er så jævlig dårlig at det er grunn til å stille spørsmålet. Grønlund, Mostue og hva faen de måtte hete har knapt levert middels, mer realistisk under det. VI FORVENTER MER! Paradoksalt blir Strømmens beste spiller på Rolvsrud, Rexhaj, symbolet på floppsesongen ved 1-3 scoringen.

Lørenskog har mistet et halvt lag før denne sesongen og likevel leverer de «varene» også i år. Skjetten vinner i sin avdeling. Det samme gjør Ull/Kisa. Det er liksom bare oss som driter på draget – igjen og igjen…. Lørenskog hadde 3-doblet snittet sitt til denne hjemmekampen, de fikk vist seg frem….

Share

7 tanker om “Tap for Lørenskog – nå må noe skje!

 1. Jeg personlig skjønner ikke hva Kjetil ser i Castilla. Han er muligens trenerens drøm. Alltid på trening og alltid trenings og løpsvillig, men det er langtifra nok. Må da kunne bruke noen andre der og ikke dekke seg bak at han ikke har andre. Peter Reed kan spille der mens Petter Larsen er skadet. Thomas Melby kan spille et hakk høyere opp. Flere muligheter til å spille med 11 mann istedet for 10.

 2. Selv om det ikke jeg som skrev skjebnesymfonien, ser dette jævlig mørkt ut. Dette er ikke bra..
  Leser i avisen at Strømmen spillerene så slitene ut etter 20 minutter, hva kommer dette av??????

 3. Fikk dessverre/heldigvis ( stryk det som ikke passer ) ikke sett kampen mot Lørenskog. Men har sett så og si alle de andre. Og det er vel ikke noen tvil om at vi i de fleste kampene ikke har vært på nivå med motstanderene. Hva tenker styret i SIF om dette ? Letes det etter forsterkninger ? Ville vært en katastrofe for klubben med nedrykk nå. Alt ligger jo til rette for sportslig suksess. Glimrende trenings/kamp forhold, rek.lag i 3.div. Jævlig synd om dette skulle rakne nå… Etter og ha kjempet for dette i så mange år..

 4. Det var nesten flaut å være Strømmen supporter på Rolvsrud i går. Her MÅ noe gjøres,skjønner ikke hva som skal være så mye bedre med dette laget nå enn i fjor. Det finnes ikke kondisjon eller hurighet overhode, vet ikke jeg men noe må skje ellers er det 3 divisjon neste år. Eneste positive i går var at det var en del strømmen suportere på tribunen samt en del av den yngere garden også men etter oppvisningen i går spørs det vell hvor mange som kommer på neste. Veldig trist

 5. Hvor er viljen og gløden blitt av, det er ille å se voksene mannfolk sulle rundt ute på banen uten mål og mening uke etter uke.
  Det er Strømmen dere representerer men noen av dere ser jo ut som om dere er ute å går tur med bestemor med rulator.

 6. Ja, det stinker det som vises denne sesongen. Lager er dårligere enn i fjor…Leste i RB at Mato Grubic (eller hva han heter?) i Skjetten ikke blir enig om ny avtale, som går ut denne måneden! Han har putta 9 for Skjetten til nå i år.. En slik mann kunne vi saktens trenge! Uten en målscorer bærer det ihvertfall lukt ned, hvilket bare kan karatriseres som tragisk.

 7. Bare så det er sagt! Vi som støtter SIF AKSEPTERER at vi møter lag som er bedre enn oss MEN vi aksepterer ikke at vi taper kamper fordi vi ikke har spillere som er villige til å gi litt av seg selv! Det er på tide å vise at dere bryr dere og starter å blø litt/mye for drakta.

Legg inn en kommentar