Surt tap for en turnforening

Sjelden er et tap surere enn det vi opplevde på Aidsvoll lørdag. Etter å ha hatt meget god kontroll, hvor Castilla sørget for at vi ledet til pause, klappet laget fullstendig sammen etter pause. Man står liksom bare å venter på at det kommer en i baken. Og så skjedde – ikke bare en, men de tilstrekkelige 2 som sørget for at vi ikke fikk med oss noe hjem igjen. Det føles så jævlig bittert. Spesielt med tanke på at deres seiersmål kommer 5 minutter før slutt på hva vi må være ærlige nok til å kalle helt grusomt keeperspill.

På toppen av dette blir tilreisende strømlinger «disset» på det sterkeste, ikke bare av en av Aidsvoll`s spillere, men jaggu av vaktene også! Slette greier som selvfølgelig førte til sterke reaksjoner fra visse tilreisende. Hvis backen på Aidsvoll (skal alle lære seg navnet Are Hokstad?) tror han ble hetset i denne kampen skal han bare høre hva som venter han neste gang vi møtes. Forhåpentligvis neste år.

Selv om vi ikke glemmer disse insidentene så glemmer vi resultat. Nå venter fortapte Gjøvik/Lyn hjemme. Den kampen SKAL vinnes!

Share

2 tanker om “Surt tap for en turnforening

Legg inn en kommentar