Strømmen sparker tre spillere!

«Vi kan ikke sparke alle spillerene – da er det ofte treneren som må gå», blir det ofte sagt når en klubb «ligger nede» og har sparket treneren. Vel, i Strømmen kjører man ihvertfall til en viss grad en motsatt taktikk. Man har begynt å sparke spillere og de tre som har måttet forlate stadionporten er Babs, Nasser og Nahom Debesay.

Etter hva vi kan forstå har disse tre gutta hatt en negativ innvirkning på miljøet i og rundt laget i en lengre periode. Til slutt (og med så mye generell negativitet?) har det tydeligvis blitt for mye av det gode og spillerene er følgelig blitt fristilt med øyeblikkelig virkning.

Dette er en usedvanlig uvanlig situasjon og vi vet ikke helt om vi skal takke gutta for innsatsen i klubben eller sammen med ledelsen gi dem tuppet i ræva ut porten. For oss virker det som det har måttet være noe ekstraordinært når man faktisk går til så drastiske skritt. Således virker det som klubben ihvertfall har tatt noen grep, og skal berømmes for det. Med det i bakhodet tror jeg vi kan stille oss bak den drastiske handlingen.

På den annen side er det tre litt uvanlige/uortodokse spillere som nå har forlatt klubben. 2. backer med offensive kvaliteter, bedre enn de defensive. Tidvis underholdende – ofte frustrende. Underholdningsmessig er det litt kjipt at de forsvinner.

Med 3. avganger ligger det litt i kortene at noen forhåpenligvis også er på vei inn. Tilsigende skal i det minste en spiller være nettopp det. Som vanlig……skal denne spilleren være ettertraktet av flere klubber. Hørt den før? La det være sagt; å hente flere semigode 3. divisjonspillere fra LSK2 er ikke vits. Da kan man heller la være. Og for gudsskyld ikke presenter den/de som det er selveste Frelseren som kommer. Dette har tatt stinget ut av den mest optimistiske strømling flere ganger de siste par årene…

Etter den skammelige fadesen på Rolvsrud, hvor spillerene etter sigende blir trøtte etter 25 minutter(?) og blir rævkjørt av Lørenskog er det trist for øret og høre intervjuet med Rydje på klubbens hjemmeside. Det er skremmende å høre at vi laaangt inn i sesongen er nødt til å terpe på den defensive strukturen, den offensive strukturen og den fysiske biten? I Norge har vi verdens lengste oppkjøring til sesongen. Dette ville vært en ideèll tid å fått på plass dette. Når vi snart skriver juli er det så jævlig for sent.. Spesielt det faktum at gutta ikke holder fysisk virker på oss som ren og skjær slundrian. Det var så høy fane på nettopp dette i fjor og vi stiller da i så fall spørsmålet om hvorfor dette da er blitt forsømt i år? Blir du sliten i fotball begynner du å gjøre de enkleste feil. Begynner du å gjøre de enkleste feil, da taper du fotballkamper. Så jævlig banalt enkelt er det.

Skjetten var og pissa på oss i vinter. Nå står vi her et godt halvår etterpå og pisser i våre egne bukser. Vi har et halvår på å bli tørre igjen.

Share

41 tanker om “Strømmen sparker tre spillere!

 1. Jeg vet faktiskt ikke om jeg tror på dette, jeg. Hvis disse spillerene var så negative og laget dårlig stemning i laget. Hva i HELVETE gjorde de på Rolvsrud?????? Føler at det ligger noe annet bak.

 2. Jeg må nesten si meg enig med He helium, det må ligge noe annet bak. Er det noen som har hørt med spillergruppa??? Virker veldig muffens hele greia. Hmmm……

 3. muffins? hvafaan er muffins med at to spillere som i vinter sa at de ikke gadd å spille mer i strømmen og skulle egentlig til kisa..men fant ut at det var bedre å være i strømmen så de kom tilbake blir sparka!?!? sånne spellere trenger vi ikke i strømmen…og nahom har vært negativ både på trening og i match hele sesongen! Tror dette kun virker positivt inn!

 4. Ja, da trvides de vel bedre i Strømmen???? Men det er mange spillere som prøver seg i andre klubber. Hadde ikke vært igjen en kjeft da, hvis det er kriteriet for å sparke noen.
  Å slike saker bør man finne på Strømmen IF’s hjemmesider først, ikke i RB.
  Er ikke imponert over ledelsen her, men vi får håpe at det innvriker posetivt.
  Men lurer forsatt hvorfor de var med til Rolvsrud.

 5. Saken VAR først på klubbens hjemmeside. Men idag er nettleverandørens servere «nede» igjen…..

 6. Er eing med Gudfar, dette er en usedvanlig uvanlig situasjon.
  Samt at det er ikke snakk om spillere som sitter på benken. Alle 3 har vært på laget, samt at de har vært av de bedre.
  Gudfar skriver videre at det er kommet en del nye spillere som er blitt hauset opp til å være gode og bra innkjøp. Noe som jeg ikke kan si meg enig i. Nasser sier i RB i dag; Det er feil å kjøpe spillere som er skadet. Å det går jo ikke ann å være uenig i.
  He helium, lurer på hva spillere som er uønsket gjør i start ellveren, å ikke minst på benken. Å det er jeg enig i.
  Gudfar påpeker at spillerene er var slitene etter 25 min, mot Lørenskog. Da må det ha skjedd noe jævlig feil med treninga.
  Men håper at styre vet hva de har gjort, å at det blir til noe bedre.
  For jeg er Strømling av hele mitt hjerte.

 7. hadde dere vært å sett alt som foregikk på treninger så hadde dere nok skjønt. at gutta prøver å redde skinnet sitt til avisen skjønner vel dere og?!

 8. hva er det for en anklagelse?

  betyr selvfølgelig ingen verdens ting hvilken farge de har?
  men det som betyr noe er at de ikke har hjertet for klubben og har en negativ innvirkning på laget.

 9. Skjønner det, samt at en sak har alltid 2 sider.
  Men hvorfor er det ingen som svarer på hva de gjorde på Rolvsrud??????

 10. Har ikke sett hva som har foregått på treninger. Kanskje Knugen kort kan oppdatere oss? Men tydeligvis har det som har skjedd vært bra nok for å være fast på laget – og samtidig ille nok til å få sparken i klubben. Begynner faktisk å angre på at jeg ikke har sett treningene…

 11. Men, hva slags singnaler sender det da???? Er bra nok for laget, men er ikke bra for laget. Da bør det være DRØYT, for å si det mildt.

 12. Kjenner Knugen såpass at jeg vet at det ikke har noe med farge å gjøre. Hos oss er alle rød/grå.

 13. Hørte noe om at de 3 nevnte nesten ikke gadd å skifte til siste bortekamp mot LIF (måtte anmodes fra lagledelsen gjentatte ganger) og da er det jo ikke stort annet å gjøre enn å la de få lov til å spille for noen andre.
  Det er nok mye vi ikke vet og mye vi ikke trenger å vite.
  Stoler på at klubbledelsen har gjort de riktige valgene i denne saken.

 14. Hva med å stole på at styret tar de rette grepene og stille oss bak klubben? hvis det er dette som skal til for at vi holder oss så er det jo et bra grep!

 15. Håper ikke Larsa tror at noen i klubben har noe imot mennesker med en annen hudfarge om det er det han sikter til??
  I såfall sier vi takk til han og bedre lykke et annet sted!

 16. Følger T-rex!

  hvis noen oppfattet meg som det så kan jg bare si at jg tar sterk avstand fra rasisme!

 17. Hvis det er sånn at de ikke gadd å skifte, ja da er det ennå mer utrolig at de fikk spille, på Rolvsrud, i hverfall i fra start…..
  Da er vel ikke den stallen så bred som det er blitt snakket om.
  Men, la oss håpe at det var det som skulle til.

 18. He helium må da ha et godt poeng jeg har vanskelig for å skjønne at ingen følger tråden på.

  Vi har altså 3. spellere som tilsynelatende er altoverskyggende negative. Dette har også pågått i en lengre periode. I årets mest prestisjetunge kamp gidder gutta ikke å skifte?? Har jeg skjønt dette rett – for dette er sykt? Likevel, starter 1 av de kampen, samt at en kommer innpå. Hvis alt som blir sagt her stemmer er det like sykt som spelleres oppførsel. Da lukter det inkonsekvens laaaang vei. I første11`ern på lørdag – ut stadionporten på mandag. Klart mange har vanskelig for å se sammenhengen. Et naturlig førsteskritt ville vel verdt å satt de ut av laget?

 19. Enig her med Gudfar og He helium at det ville vært naturlig å sette dem ut av laget.
  så vidt meg bekjent har to av de tre spillerne allerede funnet seg en ny klubb og da kan vi si at det minst er to sider på denne saken…….Uansett ønsker jeg dem lykke til videre og takker for den innsattsen de har gjort for SIF

 20. Men skulle helt klart visst hvordan ledelsen har tenkt, for extremt rart at de får spille mot lørenskog hvis de knapt gidder og skifte??? Spion 13 som drar oss i leggen her eller? Greyhoundsweb hva med å få en utalelse fra de sparka spillera?

 21. Har reflektert litt mer.

  I toppfotballen kan det ikke være slik at spillere «straffes» med å sitte på benken eller utelates fra troppen til kamp for det som i småguttefotballen ville blitt kalt dårlige holdninger. Mener da ting som negativ utstråling/kroppsholdning, manglende bidrag innad i troppen, mer eller mindre overdreven laid back væremåte og stadig slurv med ting som å komme presis eller to min over, knyte skoa skikkelig og veie positive kommentarer/engasjement opp mot det motsatte. En typisk «90% innstilling» på trening går også under dette, man tar i akkurat såpass at ingen kan (med mindre internjustisen er ekstremt god) lese opp for dem i klartekst at dette holder ikke. Har du spilt fotball kjenner du igjen spillertypen. Forbanna irriterende og samtidig ødeleggende for prestasjonene i gruppa på lang sikt. Samtidig er slike spillere ofte gode i kamper – i hvert fall bedre enn gjennomsnittet – særlig på et lag som sliter.

  Noe annet er det selvfølgelig ved disiplinærbrudd eller hvis spilleren(e) det er snakk om går over streken vedr forrige avsnitt, men den streken er dem lure nok til å holde seg på den riktige siden av.

  Hvem sin oppgave er det å forhindre at en slik situasjon oppstår? I første omgang de som setter sammen spillerstallen, dvs treneren og styret/sportslig ledelse i fellesskap. (Ting kan vel tyde på at det har blitt bommet allerede her). Deretter er det trenerens oppgave og i praksis bare hans. denne oppgaven er enten vanskelig eller umulig for treneren, varierer ut i fra mange momenter. Når det later til at internjustisen i spillergruppa ikke er helt som den skal blir det nesten umulig for treneren.

  Løsning? Den mest brukte vet vi alle hva er, nemlig å sparke treneren. Lettere det enn å sparke alle spillerne er den vanlige forklaringen. Om det er den beste løsningen på sikt er et annet spørsmål.

  Hvis jeg har trukket de riktige konklusjonene i forhold til denne saken så støtter jeg klubbens handlemåte 100%. Det å kvitte seg med et råttent egg ville vært for lite, nå er det relativt gode muligheter for å lykkes. Modig er det også, den eneste grunnen – i praksis, ikke i teorien – jeg kommer på i farta til å kvitte seg med en spiller som er fast i 11’eren i toppfotballen midt i sesongen er hvis vedkommende har feid over kona til treneren (ev flere spillere ved gruppesex). Her har klubben vist styrke ved å klargjøre at som spiller i Strømmen har du et større ansvar enn å bare være tilstede.

  Faren er at laget kan bli svekket på kort sikt, men den faren er ofte overdrevet. På lengre sikt vil det nesten helt sikkert styrke laget og klubben.

  Så gjenstår det å se hvorvidt den positive effekten kommer tidsnok til å snu den elendige trenden og berge plassen.

  I tillegg trenger vi en spiss. Mato er på vei står det i RB. Vel, vi svelger kameler vi, hans forrige opptreden på Stadion var vel med åpen buksesmekk. Tilgis gladelig i bytte mot mål, poeng, ny kontrakt i 2. div og kanskje til og med en borteseier.

 22. Er enig med Norrøna i det meste, men jeg mener at du sender utrolig dårlige signaler, ved å la dem spille.
  Men jeg skal ikke si det flere ganger nå..

  Men etterlyser litt mer åpenhet i fra styre i denne saken, for det inlegget som var på hjemmesiden var lite og ingenting med alvoret og virklighet av saken.

 23. I «avsnitt «1 er jeg uenig med Norrøna. Klart du kan straffe spillere som utviser dårlige holdninger. Hvis det er det som skal til for at de knepper opp et par hakk så hvorfor ikke? Benken eller utelatelse fra troppen er svært gode virkemidler spør du meg. Gutta vil alltid starte/vise seg frem, men får ikke det da. Pisk kan være rett! På den andre siden er det hvordan det oppfattes av de andre – de som faktiskt sitter på benk/tribune, tiltross for at de andre utviser dårlige holdninger. Denne problematikken er jo kanskje den skumleste her, du får en hel gruppe spillere som etterhvert gir faen…Men dette debaterer du jo også for så her er vi vel mer på linje..

 24. enig i det, men er det mange tilgjengelige spiller på østlandet som kan gå inn å forsterke da?, noen meniger om dette?

 25. står jo i rb i dag at de er på jakt etter spillere fra rekruttlaget til lillestrøm! huff..

 26. Leste også Grønlund uttalte at Strømmen hadde henvendt seg om LSK2-spillere. HUFF&HUFF. Synes dette er sirompa, forutsigbart og uendelig kjedelig. Dette har også vært prøvd før…. Vi er liksom der vi er likevel…..LSK 1 og 2 sliter jo forøvrig stort sett mer enn hos selv…

  Hørte også at Strømmen hadde henvendt seg til Flisbyen(??) av alle lag også. Gjaldt visst en midtstopper ved navn Davidsen eller noe sånt? Heller ikke de spiller i Tippeligaen, hvis jeg skal uttale meg forsiktig….

  Mer spennende er hvis de får Skjetten`s Mato på kroken!

 27. Mye fornuftig her, er vel kanskje ikke mange rekrutt spillere fra Lsk som er så veldig gode, men denne Davidsen er faktisk en klassespiller som vil styrke laget betraktelig.+ at han er Sagdalsgutt med familietradisjoner i Strømmen.Tror det kan bli spennende.

 28. Så bra! Har ingen anelse om hvem det er, men snakker vi om en strømling med kvaliteter er jo ingenting bedre enn det!

 29. han har spilt for skjetten og kongsvinger av det jeg vet ivertfall..spilt 1ste div og tippeligaen TROR jeg..! men vet ikke hvor mye han har mista av å spelle i 4 divisjon men har trua på at han kan tilføre laget masse!

 30. Vi får håpe det kan bli en evt. lykkelig signering. På generelt grunnlag er jeg ikke optimistisk når spillere hentes fra ett publag som Flisbyen.

Legg inn en kommentar