Stillingsannonse: Greyhoundsweb søker skribenter

Greyhoundsweb ønsker å utvide stallen noe. Dette for å minske litt på trykket til den allerede eksisterende redaksjonen, som sannsynligvis vil bli meget opptatt i den kommende fusjonen av Statoil og Hydro. Vi anser det også som viktig å få nye innpulser og meninger.

Vi tilbyr deg et dekket bord, en knallsterk merkevare vi ønsker at du er med på å videreutvikle. Videre en spennende stilling i et innovativt og middelaldrende arbeidsmiljø. Stillingen er regulert etter Statens lønnsregulativ, med lønnstrinn 0.

Du bør være høy og mørk, men det går også bra om du er liten og hårløs. Det gjør ingenting om du er en journalistspire, eller om du bare er glad i å skrive generelt. Du må kunne takle stress, eksempelvis å skrive en artikkel samtidig som du skifter bleier og lager kveldsmat. Alder er av ingen betydning. Du må gjerne være ung som gammel, kvinne som mann, det viktigste er at du holder Strømmen kjær.

Vi ser for oss at du kan fixe litt stoff fra Stadion-miljøet. Intervjuer med spillere, trenere og ledere. Et og annet kampreferat hadde også gjort oss happy-happy. Forøvrig står du fritt med det du måtte ha og melde.

Kontakt oss hvis du vil være med å bidra til å gjøre Greyhoundsweb ennå bredere og bedre!

Share

Legg inn en kommentar