Spillerne som forsvant

Det har vært stor fokus på nye signeringer, og hvem som blir. Men, det er jo slik at for å gjøre plass til disse må også noen nødvendigvis forsvinne ut stadionporten. En liten oppdatering på dette synes derfor å være på sin plass.

blakarn.jpgFredrik «Blakern» Larsen (bildet) har vendt sin lange kropp hjemover til Blaker. Her vil han igjen putte på dusinvis av goaler for fosterklubben sin. Greyhoundsweb vil med dette få uttrykke vår største takknemlighet til «Blakern» – for hans helt uunnværlige innsats i fjor høst. Ingen kan bestride at fyren var helt avgjørende for opprykksfesten, med sine 3 mål mot Ullern i første kvalmatch.
Visstnok er Fred Ekberg også på vei til Blaker, som tilsynelatende får et storlag neste år.

Marius Folgerø satser hardt som futsalspiller og dette lar seg ikke kombinere med satsingen som 2. divisjon krever. Derfor blir det nå et endelig farvel, da vi aldri mer kommer til å spille på et lavere nivå igjen.

frode1.jpgFrode Marki (bildet), mannen som ga oss nærkontakt med Herren selv, da han så vakkert lobbet inn 1-0 mot Team Per Berg, velger å trappe ned. Hans neste klubbadresse er etter hva vi erfarer Bygdøy Ballklubb.

Andreas Nielsen har også valgt å trappe ned. Om og hvor han eventuelt spiller fotball neste år vites ikke. Det samme gjelder Jon Petter Nilsen.

Vi takker alle sammen og ønsker gutta lykke til videre!

(Bildet av «Blakern» krediteres herved Peter Tubaas/Fortuna Media/Digitalsport. Bildet av Marki funnet på en hjemmeside du søker deg frem til.)

Share

3 tanker om “Spillerne som forsvant

  1. For ordens kyld ønsker jeg å informere at unge og meget lovende Anders Hagberg lånes ut til Skedsmo FK denne sesongen.
    Hvis det viser seg at Anders finner tilbake til storformen er veien tilbake til Strømmen stadion kort. Dette etter avtale med Skedsmo FK.

  2. Stor takk til dere alle gutter, det har vært fint å ha dere med i klubben vår.
    Mange fine stunder har dere gitt oss tilskuere.
    Lykke til videre!

Legg inn en kommentar