Seriekamp – Ull/Kisa (fredag klokken 19!)

flyplass.bmpSå er det klart for årets første Romeriksoppgjør. Skjønt, Jessheim ligger vel strengt tatt nærmere Hamar enn det sentrale Romerike. Må først som sist si at jeg er litt redd for å skrive for mye skit om Ull/Kisa. Det viser seg nemlig at folk på Jessheim har egne torturkammere i kjelleren – og de er ikke redde for å ta de i bruk så fort de føler seg truet. Og truet bør de føle seg. Vi stopper opp på veien til flyplassen og tar en titt på hva de har å by på der oppe ved rullebanene.

For det skal de ha. Der LSK har klare utbyggingsrestriksjoner pga en hobbyflyplass har i det minste Ull/Kisa en ordentlig flyplass å by på. Ellers er det egentlig fint lite å skrive om Ullensaker og Jessheim. De har selvfølgelig Porno-Tanja. Utover det ser det syltynt ut. Vi kan jo nevne Raknehaugen. Hva i hælve… det er spør du? Det er Nord-Europas største gravhaug. Visstnok veldig interessant for arkeologer. Sannsynligvis like spennende som en titt i ruinene etter Ragn Sells om 100 år….zzzzzzz. Jo, en person til fra Jessheim. Dama den gamle AP-veteranen Torbjørn Berntsen mente man måtte være ekstremt drita for å danse med, Anniken Huitfeldt, er visst fra Jessheim hun også. Mer klarer vi ikke å spa frem om stedet folk som ikke har råd til å bo sentralt, flytter til.

Selve klubben Ull/Kisa har ligget i 2. divisjon så lenge man har hatt over 1000 minnesider på Text-TV. Noe høyere i divisjonssytemet kan jeg aldri tenke meg at de har vært. I disse dager er de mest kjent for ikke å eie nåla i veggen. Spør bare Debesay og Risanger. Ull/Kisa har hatt noe nær den samme starten på serien som oss. Oppgjør mot både Tønsberg og Pors. De sto med 0 poeng før de slo Pors 3-0 hjemme i forrige serierunde. Med en, hva vi regner med, grei seier står lagene dermed likt etter 4. serierunder. Strømmen-gutta får psyco-tenning når et lag i gult står på den andre banehalvdelen, jo, dette bør gå greit.

Har du lyst til å sjekke ut mer om Ull/Kisa kan du gjøre det her.

Så: Romerikes Stolthet – Ull/Kisa. Strømmen stadion. Fredag 4. mai klokken 19.00 (hvilket kom som julenissen på kjærringa på oss…)

Share

3 tanker om “Seriekamp – Ull/Kisa (fredag klokken 19!)

  1. Noen som er klare for en pils på baråtti før matchen? Halvis, du nevnte vel noe om det?

  2. Sansynlig startelver mot Ull/Kisa: Bent Brattbakken – Babs Akinyemi, Nasser El-Barkani, Fredrik Mosengen , Trond Olsen – Thomas Kopperud, Sigurd Dalen, Andreas Løken Castilla – Tom-Øyvind Risanger Esteban Reyes, Nahom Debesay

  3. Klar som et påskeegg, MEN jeg er beklageligvis av den tidligere nevnte flotte unge damen som fjernet alle lappene kyllinggutta så frekt hadde hengt opp på ærverdige Strømmen stasjon pålagt en tur til Trondheim i helgen.
    Lykke til i kveld! DOS de gulkledde og feir med masse øl både før og etter kampen

Legg inn en kommentar