RB vurderer 2. divisjon

Vi tar en titt på Romerikes Blads vurdering av 2. divisjon.

Romerikes Blad er nå ferdig med sin vurdering av 2. divisjonsklubbene på Romerike. Klok av skade tipper lokalavisen Strømmen på en sjetteplass. Ikke overraskende holder man Tønsberg som opprykksfavoritt i Roseveien og man antar at Ull/Kisa vil bli det beste Romerikslaget. Litt mer overraskende er det kanskje at Fløy tippes på andreplass og Vindbjart på fjerde. Har Per Kristian Torvik hytte på Sørlandet mon tro? Videre kommer Skjetten til å rykke ned sammen med Start og Mandalskameratene i følge vår eminente lokalavis.

2-div-avd-1-09RBs tabelltips:

1. FK Tønsberg

2. Flekkerøy

3. Ullensaker/Kisa

4. Vindbjart

5. Pors

6. Strømmen

7. Fram Larvik

8. Eidsvold Turn

9. Lillestrøm 2

10. Vålerenga 2

11. KFUM

12. Mandalskameratene

13. Skjetten

14. Start 2

Er dette realistisk da? Ja, stort sett så er det vel det. Optimistene av oss drømmer selvfølgelig om noe bedre en sjetteplass men med de to foregående sesongene friskt i minnet kan man ikke forvente det sånn uten videre. Men med en god start, da… da kan det bli – Adeccoligaen 2010 Strømmen – da.

Stallen virker jevnt besatt og er forsterket i alle ledd. Kanskje savner vi den åpenbare midtbanesjefen men gutta vi har er gode nok dem hvis dem lykkes – gode nok for å kjempe i toppen.

Årets A-stall:

Keepere: Emil Aleksander Waters, Joachim Trzebinski, Kim Hording

Forsvar: Trond Olsen, Erlend Krogsgård, Thomas Melby, Martin Reier, Jøran Skogseide og Johan Nås.

Midtbane: Tommy Sand, Andreas Castilla, Jan Otto Mostue, Thomas Kopperud, Jonny Marvin Hansen og Jonas Rygg.

Angrep: Haaron Shalizi, Shkodran Rexhaj, Willy Zamble, Gezim Beqiri, Alan Jakirovic, Knut Hovel Heiaas, Trond Haugstad, Arne Johan Ohr og Petter Larsen.

I tillegg hospiterer juniorene Adrian Boberg (angrep), Robin Daly (midtbane) og Ole Morten Andersen (midtbane) med A-laget.

Trenerne er suksessgarantister kan RB fortelle oss og her er vi langt på vei enige. Thomas Berntsen og Petter Myhre utfyller hverandre slik vi ser det meget bra. Det Myhre kan mangle av engasjement og faenskap kan Berntsen bidra med til gangs når det blir nødvendig. Når Berntsen har kortsluttet og slutter og tenke har vi Myhre som den nødvendige ballasten. At de begge er Strømlinger av kropp, sinn, hjerte og alt annet er heller ikke noe minus – snarere tvert i mot. Det later til at overgangen fra å trene heltidsspillere har gått bra og vi får håpe at det også gjelder når sesongen er i gang og de viktige kampene kommer hver eneste uke.

RB har kommet seg de siste årene og vi mener lokalavisen for Romerike nå også klarer å vurdere Strømmen på en objektiv måte. Det er ikke verst for en avis som inntil for få år tilbake ønsket at hele stedet ble lagt i grus av et jordskjelv.

Share

Legg inn en kommentar