Ran


Det ble ingen t-skjorter på de tilreisende Strømlingene i dag. Dog var vi vitne til et gedigent ran. Riktig nok uten fatale skader, men allikevel ganske alvorlig. Ta en titt på tabellen så forstår du hvorfor.

Vertene åpnet best foran den nye tribunen på Åmot Stadion. Gresset blir lagt nytt i neste uke. Ikke så veldig rart. Anført av en kjekkas på høyre flanke var Geithus/Vikersund/Åmot/Bingen/Haugfoss/Moingen det beste laget de første åtte minuttene. Like kjekk var ikke fanklubben hans på tribunen. Men vi rodde stormen av og dominerte kampen etter det. Halvveis burde vi ha ledet med minst et mål. Og det omtrent uten å ha skudd på mål, noe som illustrerer problemet ganske godt.

Laget:
Eirik Jansen; Thomas Melby; Jo Grønlund; Erlend Krogsgård; Andreas Castilla; Thomas Kopperud (Andre Flesvik 88); Sigurd Dalen; Jan Otto Mostue (Willy Zamble 31); Muoi Van Nguyen; Fredrik «Blakern» Larsen; Peter Reed (Gezim Beqiri 78). Subs not used: Magnus Rygh; Carl Ditlev «Calle» Gran

I løpet av de første ti minuttene av andre omgang kunne vi ha putta fire. Eventuelt burde. Bare spør Fredrik Larsen. Hele laget, muligens med unntak av Peter Reed, var bra. Veldig bra. Men hva hjelper det når vi ikke skårer mål. De hvitkledde lå mer nede enn de sto oppreist gjennom hele kampen og fikk noen billige frispark godt påvirket av et entusiastisk hjemmepublikum, 273 i tallet (inkludert oss). Så ble det blåst, eller rettere sagt vinket, for nok en dødball i favør av Modum. Denne gangen skulle dødballen taes fra elleve meters hold. Billig straffe? Ja. Men jeg må si at tvilen kanskje kom en smule når jeg ser bildene fra Bygdeposten. Erlend, var du på ballen før bildet ble tatt? Jo Grønlund mente i hvert fall det. Etter at vi ble liggende under ebbet kampen ut med unntak av et par kjempesjanser i begge retninger. Forresten, tenk om vi hadde omsatt ti prosent av våre kjempesjanser i dag. Omsatt i skudd mot mål fremfor støttepasning eller fire tilrettelegge touch. Og mens jeg er i gang med å klage. Kan noen få han idioten med den utrolig breie trønderdialekta til å holde kjeft? Vi har ikke mange tilskuere men deg klarer vi oss uten. For øvrig klarer nok Modum seg uten idiotene som slang dritt til Stian også. Vi tar kontakt snart.

Da står vi med ni poeng på elleve kamper. Vi måtte ha hjelp av en sammenslåing for å beholde plassen men 28 poeng i fjor. Samtidig er det bare to poeng opp til sikker plass og sju poeng opp til fjerdeplassen. Og dagens kamp var den beste vi har prestert på bortebane i dette århundret (muligens med ett unntak av Drøbak Frogn 4-3). At vi ikke beholder plassen med å se bak resultatene håper jeg alle forstår. Da prøver vi oss igjen på Blåbærmyra om en uke. Mulig Gudfar lover bort t-skjorte igjen, tror kjerringa hans har fått igjen på skatten. Kodeord neste lørdag: «Bård B”.

Share

Én tanke om “Ran

  1. Tilbaketråkk: Strømmen Greyhounds » Før kampen: Modum hjemme

Legg inn en kommentar