Qatar

Hva mener Strømmen? Fotballtinget starter om noen timer.

Fotballens forbundsting avholdes digitalt i dag søndag 14. mars.

Fotballens forbundsting avholdes digitalt i dag søndag 14. mars. Qatar blir utvilsomt et tema.

Hva mener egentlig fotballfolket om saken? VG har en oversikt over hvilke standpunkt norske eliteserieklubber har tatt i forkant av dagens fotballting. Supporterklubbene er også spurt.

Hva mener så Strømmen IF?

Rappet fra VG

Rettere sagt hva mener medlemmene i Strømmen IF?


På klubbens årlige møte tirsdag 9. mars var VM i Qatar tema.
Et forslag til møtet om at klubben på fotballtinget skal stemme for norsk deltakelse i VM 2022 (underforstått mot boikott) falt med to stemmer. Deretter ble et forslag som «fristiller» klubbens to tingrepresentanter vedtatt mot en stemme. Da begge var benkeforslag hadde klubbens styre ingen innstilling til forslagene.

På dagens forbundsting er det leder Lars Habberstad og styremedlem Lisbeth Otterness som representerer Strømmen Idrettsforening.

Supporterklubben Strømmen Greyhounds tar ikke stilling til saken. I tillegg til en del usikre/vet ikke er våre medlemmer og strømlinger generelt delt i synet på en ev boikott av VM i Qatar. Vi føler da det blir feil av styret i supporterklubben å vedta et standpunkt i saken sier leder og talsmann Hans Aleksander Tørres i Strømmen Greyhounds

Se tinget live her

Et forslag om boikott er varslet som benkeforslag til sakslista. Klubber som bl.a Tromsø og Vålerenga er bundet av sine årsmøter til både å stille forslaget og til stemme for. For at forslaget skal behandles på tinget kreves det 2/3 flertall for dette på starten av møtet. Deretter kan et ev boikott-vedtak vedtas med simpelt flertall.

Greyhoundsweb tipper at forslaget ikke får det nødvendige 2/3 flertallet på starten av tinget og dermed ikke blir behandlet. Motforslaget om å utsette avgjørelsen til et ekstraordinært ting 20. juni sørger for det. Tror vi da.

Share

Legg inn en kommentar