Nye drakter…


Som dere ser på dette bilde, er det i fra 1. mars. Strømmen har visst fått ny drakt avtale med addidas, men hvor er de draktene blitt av.. For fortsatt spiller Strømmen i Hummel draktene, selv om hummel logoen nedover armene er fjernet.

Dette synes jeg er utrolig at det kan ta så lang tid. Hva sier dere i styret???

Share

12 tanker om “Nye drakter…

 1. Ja, rart det der?! Var jo akkurat samme grei med Hummel også, var det ikke? Synes uansett Hummel-draktene har et klassisk snitt og langt på vei overgår de kjipe Adidasdraktene (som vi ennå ikke har sett da…..)

 2. Jo, spilte i hel røde draker i laaaaang tid før de rette fargene var på plass. Det må da kunne gå ann å inngå en avtale såpass tidlig, at alt er på plass til seriestart.
  Ellers så bør man vente.

 3. Adidas draktene kommer ikke før i 2010..men klubben har designa egne drakter som er rett rundt hjørnet..og de er av fargen GRÅTT OG RØDT! 😉

  den som venter på noe godt,venter ei forgjeves? 😉

 4. Vil bare gi kred til folket! Bra med kommentarer og innspill på weben den senere tid! Sånn vil vi ha det! Kunne også ønsket at noen i styre og stell i klubben kunne svart på noen av spørsmålene som er rettet. Jeg har forståelse for at overganger, trenerkabaler o.l ikke debateres på en supporterside, men saker som drakter og andre «enkle» spørsmål som dukker opp her synes jeg dere kan ta dere bryet verdt å svare på. Og nei, det trenger hverken å være Per N. eller Jørn N. Det er nå min mening.

 5. Hei! Svarer gjerne på spørsmål, jeg, men må innrømme at jeg vanligvis får spørsmål på e-post, og ikke alltid er innom Greyhounds for å sjekke om det er noe styret bør svare på …
  😉

  Når det gjelder drakter er det i avtalen med Adidas klart at de ikke kan levere våre farger enda. Avtalen innebærer at vi kan fortsette å spille med Hummel (derfor vi har tatt av stripene) og at har fått laget egne drakter som kommer straks. Alt annet utstyr skal være Adidas, og det ser ut til å funke bra. Både de røde treningsgenserne og de grå overtrekksdraktene er helt herlige, syns jeg! Både utseendemessig og kvalitetsmessig. Husk, de kan bestilles i kiosken på stadion, du må ikke til Lilelstrøm for å gandle.

  Ellers håper vi de nye spillerne viser seg frem fra første stund, som det er sagt her er Petter’n også på vei oppover, det samme kan vi forhåpentligvis si om et par andre skadede.

  Neste kamp er 2.aug, det er bare å stille opp!
  Den mega-T-skjorten som noen av dere har fått laget ligger på kontoret, men jeg regner med at dere henger den opp selv….

  Hilsen Kristin Daly, nestleder Strømmen IF

Legg inn en kommentar