Nye drakter

 

drakt1980

Ikke bare får vi ett nytt lag, sannelig får vi ikke nye drakter også. Og det er ikke til å legge til skjul på at Greyhoundsweb er rimelig stolte av å være først ute med bilder.

Se bildene og les mer om «Adidas Collection 2014 Strømmen Idrettsforening»

.

Hjemmedrakt 2014

Hjemmedrakt 2014

Vi tar det kort, skal ut og drikke juleøl. Her ser du bilder av hjemme- og bortedrakta helt plain slik de er designet av Adidas. Stilrent, rødfargen kommer tydelig frem men ingen tvil om at grå er hovedfargen. «Grå drakt med rød besetning, helrøde bukser og strømper«. Dessverre inngår ikke drakter med helrøde (ensfarga) ermer i det nye sortimentet fra Adidas, eneste vi kan komme på i farta som kunne vært penere.

 

 

Drakt B 2014Reservedrakta er faen meg stilig. Fargene fra i fjor videreføres og designet har tatt et nytt steg. En viktig detalj er at vi styrer unna to like drakter hvor bare fargene er forskjellige.

Greyhoundsweb minner om at medlemmer i Strømmen Greyhounds får kr 100 i draktrabatt. Naboen din må ut med 1200 spenn for de to draktene, du får dem for en tusenlapp samt gratis kaffe mens Espen trykker.

Vi er fornøyde. Så langt er vi fornøyde. Det har seg nemlig sånn at det ikke er få vakre fotballdrakter som gjennom årene har blitt maltraktert av reklametrykk og sponsorlogoer. Greyhoundsweb kommer tilbake til det i løpet av helga.

.

(merk at fargenyansene på bildene kan være unøyaktige)

 

Share

Legg inn en kommentar