Nedrykksspøkelset er tilbake

 Etter to sesonger med ekstrem høy aktivitet i områdene rundt Sagelva og Strømmen Stadion tilbrakte nedrykksspøkelset hele fjoråret på hytta i Fredrikstad. Men nå serdet ut til at uvesenet som plaget livet av oss i 2007 og 2008 atter en gang er tilbake på Romerike.

Dog er det ikke vårt (av «ekspertene») nederlagsdømte A-lag som er offeret denne gangen. Nå er det juniorlaget i interkretsserien og i litt mindre grad rekruttlaget i 3. divisjon spøkelset har rettet fokus mot.

 

Vi starter der hvor nedrykksfaren er størst. Juniorlaget som denne sesongen gjør comeback i interkretsserien ligger for første gang siden sesongstart på plassen over nedrykksstreken, noe denne ukas hjemmeseier mot Fredrikstad sørget for. De to neste kampene er hjemme mot Follo lørdag 4. september (13:00) og borte mot Moss torsdag 9. september (20:30). Viktige kamper som tabellen til høyre forteller alt om.

Klikk her for å lese mer om på juniorlagets egne hjemmesider.

Nederst på siden kan de se høydepunktene fra borteseieren mot Kvik Halden i slutten av august. Hvis du klikker deg inn på GHB (Greyhounds HD Broadcasting) kan du se høydepunkter fra ytterligere fire av årets seriekamper for juniorlaget.

.

Etter de siste oppløftende resultatene i 3. divisjon har rekruttlaget nå en luke på hele ni poeng ned til ”nedrykk”. Hvis du lurer på hvorfor halve avdelingen rykker ned kan vi fortelle at grunnen til det er en halvering av antall avdelinger i 3. divisjon neste sesong (fra 24 til 12). Førsteplass i avdelingen betyr opprykkskvalifisering til 2. 2. divisjon, men dette er ikke aktuelt for oss da det kun er andrelagene til Tippeligaklubbene som kan rykke så høyt opp i systemet.

.

Share

Legg inn en kommentar