Når og hvor skjer hva med hvem?

Selv om PST har fått tilsendt en oversikt over hvilke klubber som har leid treningstid på fotballbanene i Oslo og Akershus mener Janne Kristiansen at ikke en gang Stasi ville klart å fange opp signeringene og aktivitetene til Strømmen IF denne vinteren.

 

Vi stoler naturlig nok ikke på Janne og har tatt saken i egne hender. Derfor kan Greyhoundsweb som eneste nettsted i verden fortelle deg når og hvor Strømmen skal trene.

 

 

 

Den siste uka har våre beste agenter jobbet med saken. Etterretningsrapporten er klar og starter med treninger.

 

Desember

Før jul trener laget på Strømmen Stadion. Første trening har muligens allerede funnet sted. Vår spaningsinformasjon tilsier at øvrige treninger før årsskiftet finner sted som følger:

• Torsdag 8. desember 17:00

• Fredag 9. desember 17:00

• Lørdag 10. desember 11:00

• Mandag 12. desember 17:00

• Onsdag 14. desember 19:30

• Torsdag 15. fredag 16. og lørdag 17. desember

 

Riktig nok har vi gjettet på når juleferien starter, men mye feil er det neppe. Agentene har dessverre ikke klart å avdekke det fullstendige pre-season programmet etter årsskiftet. Men vi føler at de er på sporet av noe.

 

Januar, februar og mars

Først treningene. Via stråmenn i hovedstaden har vi sporet opp treningstider for den første uka i 2012. På det hemmelige dokumentet var koden ”fast leie” skrevet med usynlig blekk ved siden av uke 1. Det kan bety at de samme tidene gjelder helt frem til påske eller deromkring.

• Tirsdager 15:00 Vallhall B

• Torsdager 15:00 Vallhall C

• Fredager 19:30 Vallhall

Ut i fra tidligere erfaringer med miljøet spekuleres det i styrkeøkt på mandager og treningskamp (ev trening) lørdag eller søndag. Da har vi sannsynligvis avdekket lagets ukesyklus i årets tre første måneder.

 

Treningskampkoden har vært lei å knekke. Vi har skriftlige kilder på et par kamper:

• Lørdag 4. februar Strømmen – Moss i Vallhall

• Søndag 12. mars Asker – Strømmen på Føyka

Kilder i NTF forteller at Strømmen er på La Manga fra 9. til 16. mars. Vi er sammen med Hønefoss, Ranheim, HamKam, Kongsvinger, Hødd, Bryne, Mjøndalen og Alta.

Da laget neppe skal spille kamp på Føyka samtidig som de oppholder seg i Spania er det tydelig at ikke alle våre kilder er like pålitelige.

Hvis en tur over elva også inngår i programmet denne vinteren er helgene 28-29. januar og 11-12. februar de mest sannsynlige.

 

Sesongen

Første kamp i Adeccoligaen spilles mandag andre påskedag 9. april. Etter den tiende serierunden søndag 3. juni er det EM-opphold frem til den ellevte runden spilles lørdag 30. juni. Dato for siste serierunde er 11. november og cupfinalen spilles søndag 25. november klokka 13:15.

 

Men før vi møter Harald på Ullevaal må vi vinne de seks køppkampene før finalen. Datoene er tirsdag 1. mai, onsdag 9. mai, onsdag 20. juni, og … tja, de datoene skal vi nok klare å spore opp.

 

Stallen

Eksempel på spiller

Spillere… nei, det har vi ikke hørt noe om. Ingen lekkasje på dette området. Forhåpentligvis blir det ikke en haug med folk på prøve eller hva det heter langt utover vinteren. Strømmen er en mer attraktiv klubb enn andre Oslo/Akershusklubbene og at man har god oversikt over markedet tar vi som en selvfølge.

Et nettverk under ledelse av Gudfar vil holde deg løpende oppdatert på spillerfronten.

 

 

Kjøp sesongkort

Sesongkortsalget har startet. I år solgte vi cirka 20 sesongkort, men med den blesten det er rundt klubben om dagen vil nok salget mangedobles. For voksne koster gildet som i fjor kr 1600 mens honnør, ungdom (16-19 år) og studenter betaler kr 850.

 

Hvorfor kjøpe sesongkort? Ser du 11 eller flere av de 15 kampene sparer du penger, det er en grunn. Du slipper å stå i kø og du kommer gratis inn på rekruttkampene i 3. divisjon. Hvis vi møter et storlag, eventuelt Lillestrøm, hjemme i cupen er du sikret en av de 1840 billettene det er lov å selge til kampen.

For å kjøpe sesongkort sender du en e-post til per@strommen-if.no

 

 

Share

Legg inn en kommentar