Kommunebudsjettes vedtas 8. desember: Lokalpolitikerne i Skedsmo kan sende Strømmen ned i 2. divisjon

Det er sjelden noe positivt på gang når avisene skriver mer om en fotballklubb utenfor sesong enn de gjør under sesongen. Som de fleste sikkert har fått med seg er det fortsatt usikkert om kommunestyret i Skedsmo vedtar den nødvendige oppgraderingen av Strømmen Stadion. Det som er klart pr i dag er at Rådmann Torstein Leiro ikke anbefaler et rødt øre til oppgraderingen og at Fremskrittspartiet mener det samme.   

Romerikes Blad har de to siste ukene skrevet side opp og side ned om saken. Da Moss Fotballklubb for to år side var i en liknende situasjon var lokalavisen Moss Dagblad klubbens viktigste støttespiller.  Moss Dagblad la ned store ressurser på å motbevise urimelige og direkte feilaktige påstander fra både lokalpolitikere og fra NFF. Vi forventer selvfølgelig ikke det samme fra RB, men vi hadde satt virkelig pris på om dere kan gjøre et forsøk eller to på å påvirke politikerne i kommunen.   

Greyhoundsweb kommer tilbake til saken i løpet av uka. I mellomtiden kan du lese om saken på RB Nett (få med deg kommentarene nederst) og i en liknende artikkel vi skrev før seriestart.

Share

Legg inn en kommentar