Kåffa ble korsfestet

KFUM Oslo – Strømmen 1-6

 

Det ble en hyggelig ettermiddag i solen på Kåffas nye KFUM Arena. Snaut hundre tilreisende Strømlinger fikk med seg tre poeng, fem plussmål og en endelig friskmelding tilbake til Strømmen. (Det der med friskmelding er noe vi har lest i VG og Dagbladet).

 

 

Jevnspilt førsteomgang hvor vi først gir Kåffa ledelsen helt på starten før vi utlikner for oss selv kvarteret senere. Jonas Rygg setter et frispark under muren og i mål. Etter pause har hjemmelaget et godt grep på kampen de første åtte-ni minuttene. Kvarteret senere er kampen for lengst punktert da Romerikes Stolthet leder 4-1. Haugstad, Hansen og Shkodran hvis jeg ikke husker feil. Sluttresultatet blir hele 6-1 i favør opprykkskandidatene Strømmen IF.

 

 

Hvis noen stusser på overskriften og bildet er det bare et desperat forsøk på å få oppmerksomhet. Omtrent som Henning Berg. Til slutt en beskjed til NFF: Det er ikke bluss som lyser opp bak korset.

kfum-b-09

Share

7 tanker om “Kåffa ble korsfestet

  1. Bare å planlegge aktivitene for adecco 2010!! Vi må vel ha en seksjon på tribunen uten seter?? Sånn at vi har et sted å være?! Rød og grå til jeg dør!!!!!

  2. Detta var akurat hva vi trenkte nå..! DØDS BRA GUTTA, etter at vi ble «slått» ut av cupen pga av en idiotisk dommer avgjørelse. Så får gutta fra giftmyra seile vidre på falske premisser. Men men drit i det vi er i siget å gleder meg faktisk til å dra på sytadion til helga, tar med meg et par kompisser også som pluttserlig har begynt å bli nyskjerige på strømmen.. så nå begynner det å gå veien

  3. Jævlig bra Aarnes! Når de har fått sett hva gutta i grått nå er i stand til fyller vi glætt opp Larvik by også!

Legg inn en kommentar