Julebord fredag 20. januar kl 18:00 – vorspiel på Duen

Da er det snart julebord. Vi har fått noen spørsmål i det siste, klikk deg videre for svar på alt du lurer på og mer til. Mange som har planer om en halvliter eller to før maten? Da møtes vi på Duen pub fra klokka 16:30. Ja, på Duen.

For dere som ikke deltar på fredagens julebord minner vi om at Rockwood åpner er åpent for alle fra kl 21 denne dagen. Ta deg gjerne en tur innom og slå av en fotballprat.

 

Bordsetting på Rockwood Pub kl 18:00. Før det møtes de som vil for en halvliter på Duen pub. Puben ligger i Strømsveien 70, heter nå Relax og er fortsatt Romerikes bruneste. Fint om alle er sånn nesten presise til bordsetting kl 18:00. Vi bør helst ha spist ferdig og drukket opp konjakken når allmennheten slipper inn kl 21:00.

Minner om at betaling for maten må være i kontanter, betal i døra eller på Duen (puben tar selvfølgelig kort). Pris kr 225.- pr snute. Da får du juletallerken med valgfri drikke, dessert og kaffe. Vi som samler inn pengene ønsker oss eksakt beløp, legg igjen tusenlappene hjemme eller bruk dem i baren.

Antrekk er pent, men ikke nødvendigvis for pent. For å sitere Skøien betyr det at ”… folk må gjerne finne frem dress og slips men det skal faen ikke jeg. Skjorte og jeans er pent det også”. Undertegnede stiller selvfølgelig i dress og slips. Julebord uten dress er som en skomaker uten lest. Birkeland har ikke bestemt seg for bekledning ennå. Lurer du på noe mer vedr antrekk er det bare å ta på dress.

Detta blir bra!

 

Julebordsgeneral Øivind Aarnes treffer du på telefon 458 14 320 eller på Facebook.

 

Tidligere info: Tar med litt info i samme slengen. Julebordet starter klokka 18:00, puben åpner i god tid før det og det er fint om alle er på plass sånn ganske omtrent klokka seks. Menyen består av tradisjonell juletallerken til hovedrett og riskrem med saus til dessert (bringebær, stemmer det?). En valgfri drikke (øl, vin eller mineralvann) til maten er inkludert, de som skal ha mer å drikke kjøper og betaler det i baren. Pris: Kr 225.- pr person. Betaling skjer kontant (ikke kort) til arrangementskomiteen ved ankomst. Puben tar selvfølgelig kort. Bortsett fra et lotteri og et par opptredener er det ikke lagt opp til noe spesielt program utover kvelden. Rockwood Pub åpner for allmennheten kl 21:00.

 

Alle påmeldinger er bindende. Bindende betyr at du må betale hvis du verken dukker opp eller melder avbud rimelig tid i forkant.

 

Voff

Share

4 tanker om “Julebord fredag 20. januar kl 18:00 – vorspiel på Duen

  1. Vi er nå 18 påmeldte på Facebook, så det er bare å hive seg på gutter og jenter…Hvem er med?????????

Legg inn en kommentar